Привітання Голови Вченої ради Андрія Одарченка з Днем знань

Шановні освітяни, здобувачі та однодумці!

Щиро вітаю Вас із Днем знань і початком нового навчального року!

День знань – це початок нового етапу освітнього процесу. Це свято, яке об’єднує нас як націю. Це момент, коли ми вкотре відчуваємо себе частинкою великої родини, яка має спільну мету та цінності.

У 2022 році на Світовому освітньому форумі пролунали такі слова: – «Українська освіта поранена, але жива і бореться». Я впевнений, що завдяки спільним зусиллям ці слова залишаться у минулому, відбудеться відновлення та розвиток освіти. Разом ми зможемо здійснити всі наші плани, всупереч викликам і перешкодам.

Шановні викладачі ! Саме ви є творцями майбутнього України.  Якраз ви формуєте та керуєте освітнім процесом, виховуєте покоління, здатне до інновацій, креативності та відповідальності. Ваша робота визначає те, наскільки підготовлена та здатна до розвитку нація, і як вона вплине на світ. Ми пишаюся тим що ви робите в таких умовах і те, що вам вдалося пережити, особливо на початку війни!

З особливим теплом звертаюся до студентів аспірантів! Ваша готовність до навчання та пошуку знань, ваше творче мислення і прагнення до особистого розвитку – це те, що створює майбутнє гідне гордої нації. Самовдосконалення та навчання, розвиток нових навичок і здібностей – це шляхи, які допоможуть нам вийти з цієї складної ситуації сильнішими

Хочу побажати всім успіхів без меж, міцного здоров’я, радості та невичерпної енергії для звершень і творчих здобутків. Бажаю і надалі мати змогу продовжувати формувати майбутнє нашої держави! Перемоги та миру! 

Слава Україні!

Голова Вченої ради Андрій Одарченко