Привітання з Днем знань від керівництва БІОТЕХу

Шановний колективе університету, дорогі студенти та аспіранти!

Вітаю вас з початком нового навчального року! Це завжди особливий час, коли ми разом відкриваємо двері до знань, можливостей і нових досягнень. В умовах, коли наша країна стикається з важкими випробуваннями, навчання набуває ще більшої ваги, адже саме ви, наші студенти, є майбутніми керівниками, науковцями, фахівцями, які здатні творити майбутнє України!

Цей рік має особливий сенс, бо він вимагає від нас не тільки академічних здобутків, а й мужності, відповідальності та взаємопідтримки. Наш університет завжди був і залишається символом національної гідності і в ці складні часи ми разом достойно тримаємо єдиний освітянський фронт.

Сьогодення, насамперед, ставить перед нами виклик забезпечити оптимальні умови для здобуття знань. Однією з найважливіших тем цього року є питання безпеки та якості навчання. Кожен студент має навчатись у комфортних і безпечних умовах. Ми робимо все можливе для забезпечення якості та дотримання всіх стандартів освіти.

Спільно ми пройдемо крізь ці випробування і разом ми зможемо досягнути більшого. 

Бажаю студентам, щоб цей рік приніс натхнення, нові знання, цікаві відкриття та незабутні враження, успіхів у навчанні, здоров’я та міцного духу!

Бажаю колективу університету плідної роботи та нових звершень в ім’я України!

Слава Україні!

Віват БІОТЕХ!

В.о. ректора Андрій Кудряшов

Голова вченої ради Андрій Одарченко