Сьогодні святкує свій Ювілей радник ректора – ЧЕРЕВКО Олександр Іванович

Шановний Олександре Івановичу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди
Вашого Дня Народження!

Пишаємося Вашими професійними здобутками та науковими досягненнями, цінуємо можливість працювати в одному колективі і спільно реалізовувати креативні проекти та цікаві напрацювання, разом досягати нових звершень!

Щиро зичимо Вам міцного здоров’я, мирного неба над головою, добробуту і злагоди в родині, підтримки рідних та близьких! Нехай здійснюються усі Ваші заповітні мрії та бажання, а життя наповнюється лише приємними звістками, щасливими усмішками і добрими людьми!

З глибокою повагою,
Колектив ДБТУ

Черевко Олександр ІвановичРадник ректора Державного біотехнологічного університету

ЧЕРЕВКО Олександр Іванович

доктор технічних наук, професор

Заслужений діяч науки і техніки України, академік Української академії наук, академік Інженерної академії України, академік міжнародної академії холоду, член-кореспондент Національної академії аграрних наук України, член експертної ради з питань проведення експертизи дисертаційних робіт МОНУ з “Технологій харчової, легкої та хімічної промисловості”, член секції агропромислового комплексу Комітету державних премій України в галузі науки і техніки, член президії науково-технічної ради Північно-Східного наукового центру НАНУ і МОН України та голова секції “Харчової та переробної промисловості” цієї ради, член обласної науково-координаційної ради ХОДА, член відділення “Аграрної економіки і продовольства” НААН України, член редколегії 4-х фахових журналів, член Національної спілки журналістів України.

Почесний громадянин міста Харкова, Лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, кавалер ордена “За заслуги” ІІІ та ІІ ступенів. Нагороджений нагрудними знаками МОН України “Петро Могила” і “Відмінник освіти України” та Міністерством економіки – нагрудним знаком “За сумлінну працю” ІІ ступеня