Вітаємо з успішним проходження акредитації освітньо-наукової програми «Харчові технології» третього рівня вищої освіти

21 листопада 2023 року відбулось засідання Національного агентства із забезпеченням якості освіти, на якому було прийнято рішення про акредитацію освітньо-наукової програми «Харчові технології» третього рівня вищої освіти та отримання сертифіката строком на 5 років.

Експертна група та галузева експертна рада за процедури акредитації відмітили, що ОНП «Харчові технології» у ДБТУ є високоякісною, добре організованою та відповідає сучасним стандартам. Ця відзнака є результатом діяльності, яка відповідає вимогам якості освітнього процесу. Освітньо-наукова програма готує аспірантів до наукової, викладацької та професійної діяльності у галузі харчових технологій. Сприяє розвитку їхнього наукового потенціалу й активно підтримує наукову діяльність університету.

Щиро вітаємо гаранта освітньої програми д.т.н., професора Марину Олександрівну Янчеву, науково-педагогічних працівників факультету переробних і харчових виробництв, адміністрацію, структурні підрозділи університету й аспірантів із успішним проходженням акредитації.

Дякуємо за командну роботу, згуртованість та професіоналізм!