Випуск фахових молодших бакалаврів ВСП «Харківського фахового коледжу харчової промисловості ДБТУ»

31 січня відбулось урочисте вручення дипломів фаховим молодшим бакалаврам ВСП «Харківського фахового коледжу харчової промисловості ДБТУ».

Випускники коледжу за освітньо-професійними програмами «Зберігання, консервування та переробка молока», «Зберігання, консервування та переробка м’яса», «Виробництво харчової продукції» отримали омріяні дипломи.

Із привітальним словом до випускників звернулись проректор з науково-педагогічної роботи ДБТУ Максим Серік, декан факультету переробних і харчових виробництв ДБТУ Марина Янчева, директор ВСП «Харківського фахового коледжу харчової промисловості ДБТУ» Ольга Бондаренко, завідувачі відділень Інна Сасімова, Ірина Немцова, класні керівники та батьки.

Бажаємо випускникам подальших здобутків, реалізації всіх планів, натхнення та наснаги!