Засідання науково-технічної ради факультету переробних і харчових виробництв

24 січня 2024 року відбулось розширене засідання науково-технічної ради факультету переробних і харчових виробництв. На порядку денному якого підвели підсумки науково-дослідної роботи кафедр за 2023 рік і визначили перспективи завдань на 2024 рік, а також затвердили план роботи науково-технічної ради факультету на друге півріччя 2023-2024 н.р.

На засіданні були присутні проректор з наукової роботи Валерій Михайлов, проректор з науково-педагогічної роботи Максим Серік, науково-педагогічні працівники факультету переробних і харчових виробництв та інших факультетів, аспіранти, представники науково-дослідної частини університету.

Завідувачі кафедр факультету Тетяна Гавриш, Наталя Гринченко, Вікторія Погарська, Вікторія Євлаш та Ольга Гринченко представили річні звіти про результати діяльності за основними складовими науково-дослідної роботи.

Керівництво університету високо оцінило здобутки факультету за звітний період. Надали рекомендації щодо покращення результатів за актуальними напрямами розвитку університету, зокрема з розширення міжнародних зв’язків і підготовки наукових проєктів для здобуття міжнародних грантів та державного фінансування.