Зустріч із представниками міжнародної команди SOC Prime для здобувачів ННІ «Кіберпорт»

«Відкрийте для себе секрети кіберзахисту» та «DevSecOps в реальному житті» – теми, що були розлянуті на зустрічі з представниками міжнародної команди SOC Prime для здобувачів ННІ «Кіберпорт».

Спікер Алла Юрченко, TBP Manager at SOC Prime, у лекції за темою «English & Cyber Security», розповіла про особливості роботи з першоджерелами інформації про загрози, професійні рівні володіння іноземною мовою для участі в колективному кіберзахисті; спираючись на досвід Threat Bounty Program та міжнародної команди SOC Prime надала практичні поради про те, як професійно описувати події та артефакти.

Спікер Євген Самборський, Head of DevOps atSOC Prime, у своїй лекції на тему «DevSecOps в реальному житті», поділився досвідом із використання інструментів та процесів для автоматизації безпекових вимог, виявлення й усунення безпекових помилок на ранніх етапах розробки, а також інтеграцію безпеки в культуру розробки.

Керівництво ННІ «Кіберпорт», здобувачі та учасники зустрічі вдячні організаторам та модераторам за можливість дізнатися більше про аспекти кіберзахисту!