Засідання робочої групи з удосконалення ОП Магістр зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

08.03.2024 року відбулося засідання робочої групи з удосконалення ОП Магістр зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», до складу яку входять: Криворучко Юрій Іванович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технологій тваринництва і птахівництва ДБТУ (гарант освітньої програми); Прудніков Василь Григорович, доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри технології переробки та  якості продукції тваринництва ДБТУ; Васильєва Юлія Олександрівна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технології переробки та  якості продукції тваринництва ДБТУ; Чалий Олександр Іванович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технологій тваринництва і птахівництва ДБТУ; Джуман Костянтин Ярославович, директор департаменту тваринництва ТОВ АФ «Пісчанська» Харківської області; Рубайло Юлія Олексіївна, студентка 1 курсу магістр.  На засіданні були обговорені нагальні питання щодо покращення освітньої програми. Виступив стейкхолдер Джуман Костянтин Ярославович, який зауважив на важливості спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», навів приклади, що зараз в цих фахівцях виробництво має велику потребу, особливо для відновлення і розвитку агропромислового комплексу. Вкрай необхідна практична підготовка, з практичними навичками фахівців. Запропонував розробити практичні заходи для вирішення цього питання. Професор Прудніков Василь Григорович відмітив, що дуже важлива для розвитку тваринництва дана спеціальність, а її фахівці повинні володіти сучасними знаннями. Студентка Рубайло Юлія Олексіївна висловила побажання якомога більше приділити уваги практичним навичкам в умовах виробництва. Зустріч пройшла конструктивно, були почуті думки усього складу проєктної групи, зроблені відповідні висновки і обгрунтовані пропозиції. Запропоновані зміни будуть внесені в освітню програму.