ОСВІТА ТА КАР’ЄРА

Закінчила Харківську державну академію технології та організації харчування за спеціальністю «Технологія громадського харчування».
Професор кафедри технології м’яса, доктор технічних наук за спеціальністю 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
З 2021 р. – декан факультету переробних і харчових виробництв
Стаж науково-педагогічної роботи 24 роки

НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
Авторка біля 300 наукових публікацій (статі, монографії, навчальні посібники, патенти на корисну модель), учасниця біля 100 наукових і методичних конференцій, науковий керівник та відповідальний виконавець 10 науково-дослідних тем.

НАГОРОДИ та ПРЕМІЇ:
Державна премія України в галузі науки і техніки за наукову роботу «Інноваційні технології виробництва харчової продукції нового покоління масового споживання»,
нагрудний знак «Відмінник освіти України»,
нагрудний знак «За наукові досягнення»,
Грамота МОН України,
Грамота Головного управління економіки ХОДА,
Почесна грамота Виконкому ХМР,
Диплом переможця обласного конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена» (номінація «Завідувач кафедри»),
Грамота ДОН ХОДА,
Подяка голови ХОДА

каб. 326
вул. Клочківська 333, м. Харків, 61051