Освітньо-професійні програмиНавчальні плани підготовки здобувачівРецензії стейкхолдерівРезультати анкетуванняПерелік освітніх компонент
- Освітньо-професійна програма 2025 рік
- Освітньо-професійна програма 2024 рік
- Освітньо-професійна програма 2023 рік
- Навчальний план підготовки здобувачів 2025 року вступу
- Навчальний план підготовки здобувачів 2024 року вступу
- Навчальний план підготовки здобувачів 2023 року вступу
- Рецензія на ОПП «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) РВО
- Рецензія на ОПП «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) РВО
- Рецензія на ОПП «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) РВО
- Протокол обговорення освітньо-професійної програми
- Звіт анкетування здобувачів щодо якості освітньої програми
- Звіт анкетування здобувачів щодо якості викладання навчальних дисциплін
- Звіт анкетування здобувачів щодо якості реалізації освітньої програми в умовах дистанційного навчання
- Звіт анкетування роботодавців щодо якості освітньої програми
Код н/д | Компоненти освітньої програми (навчальні дисципліни, курсові проекти (роботи), практика) | Кількість кредитів | Форма підсумкового контролю |
Обов’язкові компоненти (66 кредитів) | |||
ОК1 | Селекція сільськогосподарських тварин | 3 | екзамен |
ОК2 | Інформаційні технології в галузі | 3 | залік |
ОК3 | Технологія м’яса та м’ясних продуктів | 3 | екзамен |
ОК4 | Технологія молока та молочних продуктів | 3 | екзамен |
ОК5 | Виробництво біогазу | 3 | екзамен |
ОК6 | Якість і безпека продукції тваринництва | 3 | залік |
ОК7 | Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва | 3 | КП, екзамен |
ОК8 | Інноваційні технології переробки продукції тваринництва | 3 | КП, екзамен |
ОК9 | Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва | 3 | екзамен |
ОК10 | Інноватика годівлі тварин, технології кормів, комбікормів та кормових добавок | 3 | екзамен |
ОК11 | Сучасні методи досліджень у тваринництві | 3 | залік |
ОК12 | Управління персоналом | 3 | залік |
ОК13 | Професійна іноземна мова | 3 | залік |
ОК14 | Науково-виробниче стажування | 10 | залік |
ОК15 | Стратегія і організація аграрного бізнесу | 3 | екзамен |
ОК16 | Кваліфікаційна робота, ат.іспит | 14 | |
ОБОВ’ЯЗКОВІ КОМПОНЕНТИ РАЗОМ | 66 | ||
ВК1-ВК8 | ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ | 24 | залік |
ЗАГАЛЬНИЙ ОБСЯГ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ | 90 |