ОПП Магістр “Технологій виробництва та переробки продукції тваринництва”

Освітньо-професійні програмиНавчальні плани підготовки здобувачівРецензії стейкхолдерівРезультати анкетуванняПерелік освітніх компонент
  • Навчальний план підготовки здобувачів 2025 року вступу
  • Навчальний план підготовки здобувачів 2024 року вступу
  • Навчальний план підготовки здобувачів 2023 року вступу
  • Рецензія на ОПП «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) РВО
  • Рецензія на ОПП «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) РВО
  • Рецензія на ОПП «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) РВО
  • Протокол обговорення освітньо-професійної програми
  • Звіт анкетування здобувачів щодо якості освітньої програми
  • Звіт анкетування здобувачів щодо якості викладання навчальних дисциплін
  • Звіт анкетування здобувачів щодо якості реалізації освітньої програми в умовах дистанційного навчання
  • Звіт анкетування роботодавців щодо якості освітньої програми
Код н/д Компоненти освітньої програми (навчальні дисципліни, курсові проекти (роботи), практика)     Кількість кредитів Форма підсумкового контролю
Обов’язкові компоненти (66 кредитів)
ОК1 Селекція сільськогосподарських тварин 3 екзамен
ОК2 Інформаційні технології в галузі 3 залік
ОК3 Технологія м’яса та м’ясних продуктів 3 екзамен
ОК4 Технологія молока та молочних продуктів 3 екзамен
ОК5 Виробництво біогазу 3 екзамен
ОК6 Якість і безпека продукції тваринництва 3 залік
ОК7 Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва 3 КП, екзамен
ОК8 Інноваційні технології переробки продукції тваринництва 3 КП, екзамен
ОК9 Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва 3 екзамен
ОК10 Інноватика годівлі тварин, технології кормів, комбікормів та кормових добавок 3 екзамен
ОК11 Сучасні методи досліджень у тваринництві 3 залік
ОК12 Управління персоналом 3 залік
ОК13 Професійна іноземна мова 3 залік
ОК14 Науково-виробниче стажування 10 залік
ОК15 Стратегія і організація аграрного бізнесу 3 екзамен
ОК16 Кваліфікаційна робота, ат.іспит 14
  ОБОВ’ЯЗКОВІ КОМПОНЕНТИ РАЗОМ 66  
ВК1-ВК8 ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ 24 залік
ЗАГАЛЬНИЙ ОБСЯГ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ 90