Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Погарська Вікторія Вадимівна Завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк ДБТУ
Завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Погарська Вікторія Вадимівна

доктор наук технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки

 

 

Новини кафедри

Зустріч зі стейкхолдерами: обговорення освітньо-професійної програми «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів»

У рамках постійного вдосконалення освітніх програм 23 квітня на кафедрі технології м’яса Державного біотехнологічного університету…

Обговорення ОПП: Промислові та крафтові технології мʼяса та мʼясопродуктів

Відбулося планове обговорення освітньо-професійної програми «Промислові та крафтові технології мʼяса та мʼясопродуктів» підготовки здобувачів вищої…