Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Погарська Вікторія Вадимівна Завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк ДБТУ
Завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Погарська Вікторія Вадимівна

доктор наук технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки

 

 

Новини кафедри

II Міжнародна науково-практична конференція «Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес»

15 травня на факультеті переробних і харчових виробництв Державного біотехнологічного університету відбулася II Міжнародна науково-практична…

Підвищення кваліфікації у рамках ХХII Міжнародної школи-семінару «Сучасні педагогічні технології в освіті»

Викладачі нашої кафедри успішно пройшли підвищення кваліфікації у рамках ХХII Міжнародної школи-семінару «Сучасні педагогічні технології…