Завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк Погарська Вікторія Вадимівна доктор наук технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Співробітники кафедри
Новини факультету переробних і харчових виробництв Проведено щорічний цикл лекцій від наукової бібліотеки ДБТУ Для здобувачів та викладачів факультету проведено традиційний щорічний цикл лекцій від одного із провідних підрозділів… On26.10.2023
Новини факультету переробних і харчових виробництв Онлайн семінари з промисловцями та підприємцями – можливість ознайомитися з трендовими напрямками розвитку харчової індустрії На факультеті переробних і харчових виробництв ДБТУ було проведено низку заходів з залученням стейкхолдерів. В… On13.09.2023
НовиниНовини факультету переробних і харчових виробництв 18.05.2023 р. відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес» On26.05.2023
Новини кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування Конференція FOODBALT 2023: тренди та інновації харчової науки та технології On16.05.2023
НовиниНовини факультету переробних і харчових виробництв Вітаємо переможців Міжнародного кулінарного фестивалю!!! On13.04.2023