Підвищення кваліфікації викладачів

кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк
Прізвище, ім’я, по-батькові Вид та форма підвищення кваліфікації Місце проходження підвищення кваліфікації та назва
Погарська Вікторія Вадимівна міжнародне стажування, форма – дистанційна Європейська асоціація інноваційної освіти (Україна) у співпраці з Вищою соціально – економічною школою (Польща), «Використання сучасних цифрових технологій у освітньому процесі», 12.04.2025-31.05.2025 (180 год.)
міжнародне стажування, форма – дистанційна «Університет менеджменту безпеки в Кошицях (м. Кошиці, Словаччина), «Current Changes, Specific and Distinctive Features of the Higher Education System in the European Union Countries» («Сучасні зміни, специфічні та відмінні риси системи вищої освіти в країнах Європейського Союзу»), 09.01.23-19.02.2023 (180 год.)
стажування, форма – дистанційна Сумський державний університет, «Особливості застосування інструментів Microsoft Office 365 для організації дистанційного навчання в закладах освіти», 14.04.2021-20.04.2021 (30 год.)
стажування, форма – дистанційна Платформа масових відкритих онлайн – курсів Prometheus, «Академічна доброчесність: онлайн – курс для викладачів», 12.01.2024-15.03.2024
(60 год.)
стажування, форма – дистанційна ТОВ «Богодухівський молзавод», «Оновлення та поглиблення знань в межах спеціальності з урахуванням досвіду провідних підприємств по виробництву продуктів з рослинної сировини та молока», 10.06.2024-28.06.2024 (60 год.)
тренінг у рамках проекту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Національний університет харчових технологій, «Регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів», 29.11.2021-30.11.2021 (30 год.)
Одарченко Андрій Миколайович міжнародне стажування, форма – дистанційна Університет менеджменту безпеки в Кошицях (м. Кошиці, Словаччина), «Current Changes, Specific and Distinctive Features of the Higher Education System in the European Union Countries» («Сучасні зміни, специфічні та відмінні риси системи вищої освіти в країнах Європейського Союзу»), 10.01.24-23.02.2024 (180 год)
Селютіна Галина Анатоліївна міжнародне стажування, форма – дистанційна Європейська асоціація інноваційної освіти (Україна) у співпраці з Вищою соціально – економічною школою (Польща), «Використання сучасних цифрових технологій у освітньому процесі», 12.04.2025-31.05.2025 (180 год.)
стажування, форма – дистанційна Полтавський університет економіки і торгівлі, «Розвиток професійних компетентностей та ефективність викладання навчальних дисциплін біотехнологічного спрямування», 10.04.2023-16.06.2023 (180 год.)
стажування, форма – дистанційна Платформа масових відкритих онлайн – курсів Prometheus, «Академічна доброчесність: онлайн – курс для викладачів», 12.01.2024-20.03.2024
(60 год.)
стажування, форма – дистанційна ТОВ «Богодухівський молзавод», «Оновлення та поглиблення знань в межах спеціальності з урахуванням досвіду провідних підприємств по виробництву продуктів з рослинної сировини та молока», 10.06.2024-28.06.2024 (60 год.)
тренінг у рамках проекту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Національний університет харчових технологій, «Регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів», 29.11.2021-30.11.2021 (30 год.)
Юр’єва Ольга Олексіївна міжнародне стажування, форма – дистанційна Європейська асоціація інноваційної освіти (Україна) у співпраці з Вищою соціально – економічною школою (Польща), «Використання сучасних цифрових технологій у освітньому процесі», 12.04.2025-31.05.2025 (180 год.)
міжнародне стажування, форма – дистанційна Університет менеджменту безпеки в Кошицях (м. Кошиці, Словаччина), «Current Changes, Specific and Distinctive Features of the Higher Education System in the European Union Countries» («Сучасні зміни, специфічні та відмінні риси системи вищої освіти в країнах Європейського Союзу»), 09.01.23-19.02.2023 (180 год)
стажування, форма – дистанційна Сумський державний університет, «Особливості застосування інструментів Microsoft Office 365 для організації дистанційного навчання в закладах освіти», 14.04.2021-20.04.2021 (30 год.)
стажування, форма – дистанційна Платформа масових відкритих онлайн – курсів Prometheus, «Академічна доброчесність: онлайн – курс для викладачів», 12.01.2024-19.03.2024
(60 год.)
стажування, форма – дистанційна ТОВ «Богодухівський молзавод», «Оновлення та поглиблення знань в межах спеціальності з урахуванням досвіду провідних підприємств по виробництву продуктів з рослинної сировини та молока», 10.06.2024-28.06.2024 (60 год.)
тренінг у рамках проекту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Національний університет харчових технологій, «Регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів», 29.11.2021-30.11.2021 (30 год.)
Погарський Олексій Сергійович міжнародне стажування, форма – дистанційна Європейська асоціація інноваційної освіти (Україна) у співпраці з Вищою соціально – економічною школою (Польща), «Використання сучасних цифрових технологій у освітньому процесі», 12.04.2025-31.05.2025 (180 год.)
міжнародне стажування, форма – дистанційна Університет менеджменту безпеки в Кошицях (м. Кошиці, Словаччина), «Current Changes, Specific and Distinctive Features of the Higher Education System in the European Union Countries» («Сучасні зміни, специфічні та відмінні риси системи вищої освіти в країнах Європейського Союзу»), 09.01.23-19.02.2023 (180 год)
стажування, форма – дистанційна Сумський державний університет, «Особливості застосування інструментів Microsoft Office 365 для організації дистанційного навчання в закладах освіти», 14.04.2021-20.04.2021 (30 год.)
стажування, форма – дистанційна Платформа масових відкритих онлайн – курсів Prometheus, «Академічна доброчесність: онлайн – курс для викладачів», 12.01.2024-16.03.2024
(60 год.)
стажування, форма – дистанційна ТОВ «Богодухівський молзавод», «Оновлення та поглиблення знань в межах спеціальності з урахуванням досвіду провідних підприємств по виробництву продуктів з рослинної сировини та молока», 10.06.2024-28.06.2024 (60 год.)
тренінг у рамках проекту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Національний університет харчових технологій, «Регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів», 29.11.2021-30.11.2021 (30 год.)
Лосєва Світлана Михайлівна стажування, форма – дистанційна Сумський державний університет, «Особливості застосування інструментів Microsoft Office 365 для організації дистанційного навчання в закладах освіти», 14.04.2021-20.04.2021 (30 год.)
стажування, форма – дистанційна Полтавський університет економіки і торгівлі, «Розвиток професійних компетентностей та ефективність викладання навчальних дисциплін біотехнологічного спрямування», 10.04.2023-16.06.2023 (180 год.)
стажування, форма – дистанційна Платформа масових відкритих онлайн – курсів Prometheus, «Академічна доброчесність: онлайн – курс для викладачів», 12.01.2024-13.03.2024
(60 год.)
стажування, форма – дистанційна ТОВ «Богодухівський молзавод», «Оновлення та поглиблення знань в межах спеціальності з урахуванням досвіду провідних підприємств по виробництву продуктів з рослинної сировини та молока», 10.06.2024-28.06.2024 (60 год.)
тренінг у рамках проекту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Національний університет харчових технологій, «Регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів», 29.11.2021-30.11.2021 (30 год.)