| Прізвище ім’ята по-батькові | Термін підвищення кваліфікації, кількість годин/ кредитів | Вид та форма підвищення кваліфікації | Місце проходження підвищення кваліфікації | ОК |
| Гринченко Ольга Олексіївна | 19.09-28.10.2022 р.. 180 годин / 6 ECTS кредитів | Міжнародне стажування за програмою «New and innovative teaching methods» («Нові та інноваційні методи навчання»)Форма – дистанційне навчання | Malopolska School of Public Administration, Cracow University of Economics, PolandМалопольська школа державного управління Краківського економічного університету, Польща | ОК 1.7 Конструювання харчової продукції |
| з 07.2023по 04.2024,180 год/6 кредитів ECTS | Міжнародне стажування«Partnering in Business with Germany» | German business training center COGNOS International GmbH, (м. Бонн, Німеччина) | ||
| Дейниченко Григорій Вікторович | «16» вересня 2024 р. по «25» жовтня 2024 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів | Підвищення кваліфікації у формі навчанняформа – дистанційна | Навчально-науковий інститут проектів та підвищення кваліфікації Полтавського університету економіки і торгівлі Міністерства освіти і науки України | ОК 1.1 Інтелектуальна власність та патентознавствоОК 1.8 Методологія наукових досліджень |
| Пивоваров Павло Петрович | «16» вересня 2024 р. по «16» листопада 2024 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів | Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна | Виробниче підприємство Caps Food Systems ES (Іспанія) | ОК 1.5 Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості |
| Серік Максим Леонідович | «01» травня 2023 р. по «03» липня 2023 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів | Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна | Кафедра харчових технологій Львівського торговельно-економічного університету м. Львів (Україна) | ОК 1.5 Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості |
| квітень 2024 р. / 90 годин / 3 ECTS кредити | тренінг для експертів з написанням звіту | Національне агентство з забезпечення якості освіти | ||
| Черемська Тетяна Володимирівна | 19 вересня-28 жовтня 2022 року/ 180 годин / 6 ECTS кредитів | Міжнародне стажування“New and innovative teaching methods”.Форма – дистанційне навчання | Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie(Краків, Польща) | ОК 1.6 Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії |
| Серпень-вересень 2024 року/ 30 годин / 1 ECTS кредит | Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» | Платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України | ||
| «16» вересня 2024 р. по «16» листопада 2024 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів | Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна | Виробниче підприємство Caps Food Systems ES (Іспанія) | ||
| «4» листопада 2024 р. по «15» грудня 2024 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів | Програмою всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Особливості формування і напрями розвитку бренду закладу вищої освіти у цифровому середовищі» форма – дистанційна | Центр українсько-європейського наукового співробітництва, Полтавський державний аграрний університет | ||
| «10» грудня 2024 р. по «20» січня 2025 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів | Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації«Інтеграція штучного інтелекту в освіту – виклики та можливості» форма – дистанційна | Національний університет фізичного виховання і спорту України | ||
| «03» березня_2025 р. по «04» липня 2025 р30 годин / 1 ECTS кредит | Підвищення кваліфікації у формі стажування з вивчення англійської мови | Навчально-науковий центр «Культура іноземної та української наукової мови» ДБТУ (Україна) | ||
| Андрєєва Світлана Сергіївна | «12» лютого 2022 р. по «12» березня 2022 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів | Міжнародне стажування за програмою «Fundraising and organization of project activities in educationalestablishments: european experience» («Фандрайзинг та організація проектної діяльності в освітнійзаклади: європейський досвід»)Форма – дистанційне навчання | Фонд ЗустрічаКафедра польсько-українських студій Ягеллонського університету в КраковіЦентр розвитку кар’єри ГО «Соборність».Луганський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти | ОК 1.9 Сучасні формати закладів ресторанної індустрії |
| Федак Наталя Василівна | з 03.03.2025 по 22.03.2025 р./ 72 години / 2,4 ECTS кредити | Підвищення кваліфікації у формі навчанняформа – дистанційнатема “Особливості дієтичного харчування різних груп населення” зі спеціальності “Харчові технології” | Інститут післядипломної освіти НУХТ | |
| 20 липня 2025 р. по 16 вересня 2025 р180 годин / 6 ECTS кредитів | Підвищення кваліфікації у формі стажування експрес-курс «Startup: step one» | ПВНЗ “Європейський університет” (Україна) | ||
| Котляр Олег Володимирович | 19 вересня -28 жовтня 2022180 год.(6 кредитів ECTS) | Міжнародне стажування“New and innovative teaching methods”.Форма – дистанційне навчання | Malopolska School of Public Administration, Cracow University of Economics | |
| Фощан Андрій Леонтійович | 08.08 – 16.09 2022 р., 180 год.(6 кредитів ECTS) | Міжнародне стажування:«Викладання та дослідження в сучасному університеті:виклики, рішення та перспективи»Форма – дистанційне навчання | Факультет наук про освіту Білостоцького університету (Польща) | |
| Юрченко Світлана Леонідівна | 01 травня 2023 р. по 03 липня 2023 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів | Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна | Кафедра харчових технологій Львівського торговельно-економічного університету м. Львів (Україна) | |
| лютий 2024 р. / 60 годин / 2 ECTS кредити | Онлайн-курс для викладачів (дистанційна) на тему: «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів» | Платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus | ||
| 03 березня 2025 р. по 04 липня 2025 р30 годин / 1 ECTS кредит | Підвищення кваліфікації у формі стажування з вивчення англійської мови | Навчально-науковий центр «Культура іноземної та української наукової мови» ДБТУ (Україна) | ||
| Чорна Ніна Вікторівна | 01 травня 2023 р. по 03 липня 2023 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів | Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна | Кафедра харчових технологій Львівського торговельно-економічного університету м. Львів (Україна) | |
| Колесникова Марина Борисівна | 19 вересня -28 жовтня 2022180 год.(6 кредитів ECTS) | Міжнародне стажування“New and innovative teaching methods”.Форма – дистанційне навчання | Malopolska School of Public Administration, Cracow University of Economics | |
| з «1» листопада 2023 р. по «24» листопада 2023 р72 години / 2,4 ECTS кредити | On-line курс «Внутрішній аудитор системи HACCP»форма – дистанційна | м. Київ, тренінговий центр «Profi club», інститут післядипломної освіти НУХТ | ||
| січень 2024 р. / 60 годин / 2 ECTS кредити | Онлайн-курс для викладачів (дистанційна) на тему: «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів» | Платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus | ||
| «16» вересня 2024 р. по «16» листопада 2024 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів | Міжнародне підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна | Виробниче підприємство Caps Food Systems ES (Іспанія) | ||
| 03 березня_2025 р. по 04 липня 2025 р30 годин / 1 ECTS кредит | Підвищення кваліфікації у формі стажування з вивчення англійської мови | Навчально-науковий центр «Культура іноземної та української наукової мови» ДБТУ (Україна) | ||
| «20» липня_2025 р. по «16» вересня 2025 р180 годин / 6 ECTS кредитів | Підвищення кваліфікації у формі стажування | експрес-курс «Startup: step one» ПВНЗ “Європейський університет” (Україна) | ||
| Омельченко Світлана Борисівна | «01» травня 2023 р. по «03» липня 2023 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів | Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна | Кафедра харчових технологій Львівського торговельно-економічного університету м. Львів (Україна) | |
| 24 квітня по 30 квітня 2024 р. / 30 годин / 1 ECTS кредити | Дистанційна форма підвищення кваліфікації на тему: «Методи активації навчального процесу» | Сумський державний університет | ||
| Діхтярь Альона Миколаївна | 12.02 2022 р по 20.03.2022 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів | Міжнародне стажування.Форма – дистанційне навчання | Department of Polish-Ukrainian Studies of Jaqiellonian University in Krakow(Краків, Польща) | |
| Радченко Анна Едуардівна | з «25» жовтня 2023 р. по «25» грудня 2023 р30 годин / 1 ECTS кредит | Навчання на спеціальних курсах за сертифікаційною програмою: «Штучний інтелект: е-проєкти» форма – дистанційна | Державний біотехнологічний університет | |
| «23» травня 2022 р. по «07» липня 2022 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів | Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна | Кафедра харчових технологій Львівського торговельно-економічного університету м. Львів (Україна) | ||
| Серпень 202530 годин / 1 ECTS кредит | Підвищення кваліфікації за спеціальною короткостроковою програмою на тему: «ЕФЕКТИВНА ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ» | Швейцарсько-український проєкт DECIDEЗа участі МОН (Україна) |







































