Отримані сертифікати





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прізвище ім’ята по-батькові Термін підвищення кваліфікації, кількість годин/ кредитів Вид та форма підвищення кваліфікації Місце проходження підвищення кваліфікації ОК
Гринченко Ольга Олексіївна 19.09-28.10.2022 р..  180 годин / 6 ECTS кредитів Міжнародне стажування за програмою «New and innovative teaching methods» («Нові та інноваційні методи навчання»)Форма – дистанційне навчання Malopolska School of Public Administration, Cracow University of Economics, PolandМалопольська школа державного управління Краківського економічного університету, Польща ОК 1.7 Конструювання харчової продукції
з 07.2023по 04.2024,180 год/6 кредитів ECTS Міжнародне стажування«Partnering in Business with Germany» German business training center COGNOS International GmbH, (м. Бонн, Німеччина)
Дейниченко Григорій Вікторович «16» вересня 2024 р. по «25» жовтня 2024 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів Підвищення кваліфікації у формі навчанняформа – дистанційна Навчально-науковий інститут проектів та підвищення кваліфікації Полтавського університету економіки і торгівлі Міністерства освіти і науки України ОК 1.1 Інтелектуальна власність та патентознавствоОК 1.8 Методологія наукових досліджень
Пивоваров Павло Петрович «16» вересня 2024 р. по «16» листопада 2024 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна Виробниче підприємство Caps Food Systems ES (Іспанія) ОК 1.5 Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості
Серік Максим Леонідович «01» травня 2023 р. по «03» липня 2023 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна Кафедра харчових технологій Львівського торговельно-економічного університету м. Львів (Україна) ОК 1.5 Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості
квітень 2024 р. / 90 годин / 3 ECTS кредити тренінг для експертів з написанням звіту Національне агентство з забезпечення якості освіти
Черемська Тетяна Володимирівна 19 вересня-28 жовтня 2022 року/ 180 годин / 6 ECTS кредитів Міжнародне стажування“New and innovative teaching methods”.Форма – дистанційне навчання Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie(Краків, Польща) ОК 1.6 Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії
Серпень-вересень 2024 року/ 30 годин / 1 ECTS кредит Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» Платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України
«16» вересня 2024 р. по «16» листопада 2024 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна Виробниче підприємство Caps Food Systems ES (Іспанія)
«4» листопада 2024 р. по «15» грудня 2024 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів Програмою всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Особливості формування і напрями розвитку бренду закладу вищої освіти у цифровому середовищі» форма – дистанційна Центр українсько-європейського наукового співробітництва, Полтавський державний аграрний університет
«10» грудня 2024 р. по «20» січня 2025 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації«Інтеграція штучного інтелекту в освіту – виклики та можливості» форма – дистанційна Національний університет фізичного виховання і спорту України
«03» березня_2025 р. по «04» липня 2025 р30 годин / 1 ECTS кредит Підвищення кваліфікації у формі стажування з вивчення англійської мови Навчально-науковий центр «Культура іноземної та української наукової мови» ДБТУ (Україна)
Андрєєва Світлана Сергіївна «12» лютого 2022 р. по «12» березня 2022 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів Міжнародне стажування за програмою «Fundraising and organization of project activities in educationalestablishments: european experience» («Фандрайзинг та організація проектної діяльності в освітнійзаклади: європейський досвід»)Форма – дистанційне навчання Фонд ЗустрічаКафедра польсько-українських студій Ягеллонського університету в КраковіЦентр розвитку кар’єри ГО «Соборність».Луганський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ОК 1.9 Сучасні формати закладів ресторанної індустрії
Федак Наталя Василівна з 03.03.2025 по 22.03.2025 р./ 72 години / 2,4 ECTS кредити Підвищення кваліфікації у формі навчанняформа – дистанційнатема “Особливості дієтичного харчування різних груп населення” зі спеціальності “Харчові технології” Інститут післядипломної освіти НУХТ
20 липня 2025 р. по 16 вересня 2025 р180 годин / 6 ECTS кредитів Підвищення кваліфікації у формі стажування експрес-курс «Startup: step one» ПВНЗ “Європейський університет” (Україна)
Котляр Олег Володимирович 19 вересня -28 жовтня 2022180 год.(6 кредитів ECTS) Міжнародне стажування“New and innovative teaching methods”.Форма – дистанційне навчання Malopolska School of Public Administration, Cracow University of Economics
Фощан Андрій Леонтійович 08.08 – 16.09 2022 р., 180 год.(6 кредитів ECTS) Міжнародне стажування:«Викладання та дослідження в сучасному університеті:виклики, рішення та перспективи»Форма – дистанційне навчання Факультет наук про освіту Білостоцького університету (Польща)
Юрченко Світлана Леонідівна 01 травня 2023 р. по 03 липня 2023 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна Кафедра харчових технологій Львівського торговельно-економічного університету м. Львів (Україна)
лютий 2024 р. / 60 годин / 2 ECTS кредити Онлайн-курс для викладачів (дистанційна) на тему: «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів» Платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus
03 березня 2025 р. по 04 липня 2025 р30 годин / 1 ECTS кредит Підвищення кваліфікації у формі стажування з вивчення англійської мови Навчально-науковий центр «Культура іноземної та української наукової мови» ДБТУ (Україна)
Чорна Ніна Вікторівна 01 травня 2023 р. по 03 липня 2023 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна Кафедра харчових технологій Львівського торговельно-економічного університету м. Львів (Україна)
Колесникова  Марина Борисівна 19 вересня -28 жовтня 2022180 год.(6 кредитів ECTS) Міжнародне стажування“New and innovative teaching methods”.Форма – дистанційне навчання Malopolska School of Public Administration, Cracow University of Economics
з «1» листопада 2023 р. по  «24» листопада 2023 р72 години / 2,4  ECTS кредити On-line курс «Внутрішній аудитор системи HACCP»форма – дистанційна м. Київ, тренінговий центр «Profi club», інститут післядипломної освіти НУХТ
січень 2024 р. / 60 годин / 2 ECTS кредити Онлайн-курс для викладачів (дистанційна) на тему: «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів» Платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus
«16» вересня 2024 р. по «16» листопада 2024 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів Міжнародне підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна Виробниче підприємство Caps Food Systems ES (Іспанія)
03 березня_2025 р. по 04 липня 2025 р30 годин / 1 ECTS кредит Підвищення кваліфікації у формі стажування з вивчення англійської мови Навчально-науковий центр «Культура іноземної та української наукової мови» ДБТУ (Україна)
«20» липня_2025 р. по «16» вересня 2025 р180 годин / 6 ECTS кредитів Підвищення кваліфікації у формі стажування експрес-курс «Startup: step one» ПВНЗ “Європейський університет” (Україна)
Омельченко Світлана Борисівна «01» травня 2023 р. по «03» липня 2023 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна Кафедра харчових технологій Львівського торговельно-економічного університету м. Львів (Україна)
24 квітня по 30 квітня 2024 р. / 30 годин / 1 ECTS кредити Дистанційна форма підвищення кваліфікації на тему: «Методи активації навчального процесу» Сумський державний університет
Діхтярь Альона Миколаївна 12.02 2022 р по 20.03.2022 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів Міжнародне стажування.Форма – дистанційне навчання Department of Polish-Ukrainian Studies of Jaqiellonian University in Krakow(Краків, Польща)
Радченко Анна Едуардівна  з «25» жовтня 2023 р. по «25» грудня 2023 р30 годин / 1 ECTS кредит Навчання на спеціальних курсах за сертифікаційною програмою: «Штучний інтелект: е-проєкти» форма – дистанційна Державний біотехнологічний університет
«23» травня 2022 р. по «07» липня 2022 р. / 180 годин / 6 ECTS кредитів Підвищення кваліфікації у формі стажуванняформа – дистанційна Кафедра харчових технологій Львівського торговельно-економічного університету м. Львів (Україна)
Серпень 202530 годин / 1 ECTS кредит Підвищення кваліфікації за спеціальною короткостроковою програмою на тему: «ЕФЕКТИВНА ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ» Швейцарсько-український проєкт DECIDEЗа участі МОН (Україна)