КАЛЕМБЕТ Владислав
Випустився в 2023 році після магістратури. Зараз працюю на підприємстві «УКРОЛІЯ» по виробництву соняшникової олії, а саме виробництво спеціалізується на виробництві високоолеїнової та органічної соняшникової олії. Займаю посаду R&D Технолог. Моя робота заключається в розробці інновацій а також співпраці з технологами потенційних клієнтів.

Горєлкова (Гладкова) Олена Сергіївна
Рік випуску з магістратури ДБТУ : 2023 рік
Місце роботи: підприємство ТОВ “ГРУПА ТФ” спеціалізується на виробництві стерилізованої продукції, а саме готових других страв та овочевих закусок.
Посада: інженер-технолог
Моя робота полягає у розробці технологічних нормативів, інструкцій, схем та карт. Беру участь у проведенні експериментальних робіт, спрямованих на впровадження нового технологічного процесу у виробництво. Також удосконалення технології та контроль її виконання.

Семенко Леонід.
м. Кривий Ріг
Заклад Yummysushi
Посада шеф-кухар
Досвід роботи більше 4 років

Палецька  Ірина
з 2019 року працює в Ізраїлі, в компанії з виробництва продуктів та напоїв Strauss-Group у відділі якості харчових продуктів

Щербина Анастасія
з 2021 року працює в Німеччині, в м. Бітбург, на підприємстві харчової індустрії Giacobbe, що спеціалізується на виробництві  лазаньї, канелоні, ризотто та соусів на посаді  начальника зміни та QM (менеджер з якості)

Свирид Святослав
су шеф  відомих київських   ресторанів «Lucky Restaurant» та «CHEF’s TABLE» у команді відомого бренд шефа Володимира Ярославського

Головашевич Вікторія
засновниця школи кондитерів Supreme pastry school Victoriya Golovashevych,  авторка книжок  «Десерти без випікання», «Шоколадні торти», «Бісквіти, кекси, чизкейки», «Закуски і десерти із  заварного тіста»

Процик Віра
майстер виробничого навчання кухарів у ВПУ 19 м. Дрогобич

Валерія Вовк
Інженер-технолог інноваційного відділу ТОВ «КАПСУЛАР»

Ілля Андрюшін
бренд-шеф ресторану Парма
Засновник власної мережі піцерій mozza.pizza

Ірина Ліпісвіцька
інженер з стандартизації в лабораторії виробничого комплексу з виробництва плавленого сиру

Артем Мудрий
інноватор гастрономічних ідей в ресторанах «Чілі”, «Слобідська Усадьба», «Парк Авеню», «Парма», «Біф-Клаб», клуба «Галактика”