Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки на ОППВибіркові дисципліниОсвітні компоненти ОПП 2025

САМОХВАЛОВА Ольга Володимирівна,
кандидат технічних наук, професор,
професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Проєктна група:
ОЛІЙНИК Світлана Георгіївна, кандидат технічних наук, професор, професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
СТЕПАНЬКОВА Галина В’ячеславівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
ШКЛЯЄВ О.М., кандидат технічних наук, ТОВ «Три Старс», головний технолог цеху № 2
Рецензії та відгуки на ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
- Відгук Дугіної К.В., наук. співроб. Школи біонаук Ноттінгемського університету, Стипендіанта Британської Академії, к.т.н., доц.
- Рецензія Цихановської І.В., д.т.н., проф., професора кафедри Харчових технологій, легкої промисловості і дизайну Навчально-наукового інституту “Українська інженерно-педагогічна академія” Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна
- Відгук Джонстон А., к.т.н., доц., менеджера якості та харчової безпеки компанії Ардент Мімс, Саскатун, Канада
- Рецензія Крітікової О.В., ФОП Крітікова О.В. «Пеакарня Пекаріфф»
- Рецензія Шевченко Е.В. директора ТОВ «Олкукіз»
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.