ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

другий (магістерський) рівень вищої освіти
Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки на ОППВибіркові дисципліниОсвітні компоненти ОПП 2025
Самохвалова Ольга Володимирівна

 

Гарант освітньої програми

САМОХВАЛОВА Ольга Володимирівна,
кандидат технічних наук, професор,
професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Проєктна група:

ОЛІЙНИК Світлана Георгіївна, кандидат технічних наук, професор, професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
СТЕПАНЬКОВА Галина В’ячеславівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
ШКЛЯЄВ О.М., кандидат технічних наук, ТОВ «Три Старс», головний технолог цеху № 2

Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.

Вибіркові дисципліни  —>