Проведення відкритих, гостьових лекцій, виїзних, практичних та лабораторних занять викладачами кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії на І семестр 2025-2026 навчального року
| Посада, П.І.Б. викладача | Дисципліна | Вид заняття (лекція, практичне або лабораторне заняття) | Тема |
| Професорка Федак Н.В., доцентка Чорна Н.В. |
Технологічне проєктування закладів ресторанної індустрії | Гостьова лекція за участі НПП університету ім. Каразіна | Концептуальні основи процесу компонування приміщень та технологічного устаткування у ЗРІ |
| Професор Пивоваров П.П., доцентка Омельченко С.Б., доцентка Діхтярь А.М. |
Теоретичні основи харчових технологій | гостьова лекція | |
| Професор Дейниченко Г.В., професорка Федак Н.В. |
Методологія наукових досліджень | Гостьова лекція | |
| Професор Фощан А.Л. | Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції | відкрита лекція | Пакування харчових продуктів |
| Професорка Колеснікова М.Б., Доцентка Юрченко С.Л., Доцентка Радченко А.Е. |
«Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | інтерактивна лекції з міжнародного конкурсу професійної майстерності (спікер Радченко А.Е.) | |
| Професорка Колеснікова М.Б., Доцентка Юрченко С.Л., Доцентка Радченко А.Е. |
«Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» | Освіта без меж: відеоекскурсія в реальне виробництво | |
| Доцентка Чорна Н.В. | Технологічне проєктування в ЗРІ | відкрита лекція | Сучасні підходи до модернізації виробництва ЗРІ |
| Доцентка Черемська Т.В. | Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії | Гостьова лекція | Управління ризиками проєкту |
| Доцентка Андрєєва С.С. | Виробничий менеджмент | Виїзна лекція | Розроблення внутрішніх стандартів для організації виробничого процесу |
| Доцент Котляр О.В. | Діджиталізація в ресторанній індустрії | лекція | Системи онлайн-замовлення та програми |
Валерія Марченко та Марк Лубинець, наші амбітні здобувачі з кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії, поринули у світ статистики на базі @chnu_edu_ua! 💡
Вони обрали вивчати освітню компоненту ‘Статистична обробка даних та експертні методи оцінки якості продуктів’ — від кореляційного та регресійного аналізу до організації науково-дослідної роботи в лабораторії. Опанування дисципліни відбуваєьбся в рамках академічної мобільності між кафедрою харчових технологій в ресторанній індустрії та кафедрою хімії та експертизи харчової продукції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.

Лекція 4 ‘Кореляційний і регресійний аналіз’ пройшла на одному диханні!
Валерія та Марк не просто отримали новий досвід та теоретичний матеріал — вони ставили питання, що розкривають секрети якості продуктів для ресторанного бізнесу.
Це не просто знання, а інструменти для майбутніх інновацій у харчовій індустрії!
Інформація про визнання результатів навчання, отриманих у неформальній/інформальній освіті, здобувачів вищої освіти
| ПІБ здобувача | Сертифікіт / Підтвердження |
Тема лекції або зустрічі | Рішення комісії |
|---|---|---|---|
| 2024-2025 навчальний рік | |||
| Неформальна освіта | |||
| Лубинець М.В. | Пройдено офлайн-навчання за національною акселераційною програмою Власне в межах ОК «Сучасніформати закладів ресторанної індустрії», за темою «Тенденції розвитку ринку ресторанного бізнесу в Україні в сучасних умовах» |
Рішення комісії | |
| Дем’янова В.В. | Прослухано навчальний курс «Право на бізнес. Курс для підприємців Харківщини» в межах ОК «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості», за темою «Сучасні підходи до формування продовольчих ланцюгів шляхом міжгалузевої та внутрішньогалузевої кооперації» | Рішення комісії | |
| Інформальна освіта | |||
| Алейнікова Ірина | Сертифікат учасника проєкту | Літня школа «Біокластери як драйвери забезпечення сталості і агроекосистем України: європейський досвід формування та управління» | |
| Павлов Денис | Сертифікат учасника проєкту | Літня школа «Біокластери як драйвери забезпечення сталості і агроекосистем України: європейський досвід формування та управління» | |
| Коржанець Олександр | Сертифікат учасника проєкту | Літня школа «Біокластери як драйвери забезпечення сталості і агроекосистем України: європейський досвід формування та управління» | |








