Відкриті, гостьовілекції, виїзні, практичні та лабораторні заняттяАкадемічна мобільністьНеформальна/інформальна освіта

Проведення відкритих, гостьових лекцій, виїзних, практичних  та лабораторних занять викладачами кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії на І семестр 2025-2026 навчального року

Посада, П.І.Б. викладача Дисципліна Вид заняття (лекція, практичне або лабораторне заняття) Тема
Професорка Федак Н.В.,
доцентка Чорна Н.В.
Технологічне проєктування закладів ресторанної індустрії Гостьова лекція за участі НПП університету ім. Каразіна Концептуальні основи процесу компонування приміщень та технологічного устаткування у ЗРІ
Професор Пивоваров П.П.,
доцентка Омельченко С.Б.,
доцентка Діхтярь А.М.
Теоретичні основи харчових технологій гостьова лекція
Професор Дейниченко Г.В.,
професорка Федак Н.В.
Методологія наукових досліджень Гостьова лекція
Професор Фощан А.Л. Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції відкрита лекція Пакування харчових продуктів
Професорка Колеснікова М.Б.,
Доцентка Юрченко С.Л.,
Доцентка Радченко А.Е.
«Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» інтерактивна лекції  з міжнародного конкурсу професійної майстерності (спікер Радченко А.Е.)
Професорка Колеснікова М.Б.,
Доцентка Юрченко С.Л.,
Доцентка Радченко А.Е.
«Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» Освіта без меж: відеоекскурсія в реальне виробництво
Доцентка Чорна Н.В. Технологічне проєктування в ЗРІ відкрита лекція Сучасні підходи до модернізації виробництва ЗРІ
Доцентка Черемська Т.В. Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії Гостьова лекція Управління ризиками проєкту
Доцентка Андрєєва С.С. Виробничий менеджмент Виїзна лекція Розроблення внутрішніх стандартів для організації  виробничого процесу
Доцент Котляр О.В. Діджиталізація в ресторанній індустрії лекція Системи онлайн-замовлення та програми

Валерія Марченко та Марк Лубинець, наші амбітні здобувачі з кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії, поринули у світ статистики на базі @chnu_edu_ua! 💡

Вони обрали вивчати освітню компоненту ‘Статистична обробка даних та експертні методи оцінки якості продуктів’ — від кореляційного та регресійного аналізу до організації науково-дослідної роботи в лабораторії. Опанування дисципліни відбуваєьбся в рамках академічної мобільності між кафедрою харчових технологій в ресторанній індустрії та кафедрою хімії та експертизи харчової продукції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.


Лекція 4 ‘Кореляційний і регресійний аналіз’ пройшла на одному диханні!

Валерія та Марк не просто отримали новий досвід та теоретичний матеріал — вони ставили питання, що розкривають секрети якості продуктів для ресторанного бізнесу.

Це не просто знання, а інструменти для майбутніх інновацій у харчовій індустрії!

Інформація про визнання результатів навчання, отриманих у неформальній/інформальній освіті, здобувачів вищої освіти
ПІБ здобувача Сертифікіт /
Підтвердження
Тема лекції або зустрічі Рішення комісії
2024-2025 навчальний рік
Неформальна освіта
Лубинець М.В.
Сертифікати, дипломи
Пройдено офлайн-навчання за національною акселераційною програмою Власне в межах ОК «Сучасніформати закладів ресторанної індустрії», за темою «Тенденції розвитку ринку
ресторанного бізнесу в Україні в сучасних умовах»
Рішення комісії
Дем’янова В.В.
Сертифікати, дипломи
Прослухано навчальний курс «Право на бізнес. Курс для підприємців Харківщини» в межах ОК «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості», за темою «Сучасні підходи до формування продовольчих ланцюгів шляхом міжгалузевої та внутрішньогалузевої кооперації» Рішення комісії
Інформальна освіта
Алейнікова Ірина Сертифікат учасника проєкту Літня школа «Біокластери як драйвери забезпечення сталості і агроекосистем України: європейський досвід формування та управління»
Павлов Денис Сертифікат учасника проєкту  Літня школа «Біокластери як драйвери забезпечення сталості і агроекосистем України: європейський досвід формування та управління»
Коржанець Олександр Сертифікат учасника проєкту Літня школа «Біокластери як драйвери забезпечення сталості і агроекосистем України: європейський досвід формування та управління»