ОПП «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів»

другий (магістерський) рівень вищої освіти
Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівКаталоги вибіркових дисциплінПерелік освітніх компонент ОПП 2025
Гринченко Наталя Геннадіївна Завідувач кафедри технології м’яса, професор ДБТУ

 

Гарант освітньої програми

ГРИНЧЕНКО Наталя Геннадіївна,
доктор технічних наук, доцент,
завідувачка кафедри технології м’яса

Проєктна група:

ОНИЩЕНКО В’ячеслав Миколайович, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри технології м’яса
ГОЛОВКО Тетяна Миколаївна, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри технології м’яса
ЖЕЛЄВА Тетяна Сергіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології м’яса

Рецензії та відгуки стейкхолдерів