ОПП «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів»

другий (магістерський) рівень вищої освіти
Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівВибіркові дисципліниОсвітні компоненти ОПП 2025Освітні компоненти ОПП 2024Неформальна/інформальна освіта
Гринченко Наталя Геннадіївна Завідувач кафедри технології м’яса, професор ДБТУ

 

Гарант освітньої програми

ГРИНЧЕНКО Наталя Геннадіївна,
доктор технічних наук, доцент,
завідувачка кафедри технології м’яса

Проєктна група:

ОНИЩЕНКО В’ячеслав Миколайович, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри технології м’яса
ГОЛОВКО Тетяна Миколаївна, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри технології м’яса
ЖЕЛЄВА Тетяна Сергіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології м’яса

Протоколи обговорення ОПП:

Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.

Вибіркові дисципліни  —>

Інформація про визнання результатів навчання, отриманих у неформальній/інформальній освіті, здобувачів вищої освіти
ПІБ здобувача Сертифікіт / Підтвердження Освітній компонент Рішення комісії
2024-2025 навчальний рік
Неформальна освіта
Ільїна Катерина ОК «Оцінка ефективності бізнес-проектів» Рішення комісії
Голобородова Юлія ОК «Оцінка ефективності бізнес-проектів» Рішення комісії
Ільїна Катерина ОК «Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств» Рішення комісії
Голобородова Юлія ОК «Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств» Рішення комісії
Інформальна освіта
Федін Кирило
Літня школа «Біокластери як драйвери забезпечення сталості агроекосистем України: європейський досвід формування та управління»