Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівКаталоги вибіркових дисциплінПерелік освітніх компонент ОПП 2025
- Освітньо-професійна програма 2025 рік, проєкт
- Освітньо-професійна програма 2024 рік
- Освітньо-професійна програма 2024 рік, проєкт
ОПП «Технології харчових продуктів тваринного походження»

ГРИНЧЕНКО Наталя Геннадіївна,
доктор технічних наук, доцент,
завідувачка кафедри технології м’яса
Проєктна група:
ОНИЩЕНКО В’ячеслав Миколайович, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри технології м’яса
ГОЛОВКО Тетяна Миколаївна, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри технології м’яса
ЖЕЛЄВА Тетяна Сергіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології м’яса
Рецензії та відгуки стейкхолдерів
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.