- Освітньо-професійна програма 2025 рік
- Освітньо-професійна програма 2025 рік, проєкт
- Освітньо-професійна програма 2024 рік
- Освітньо-професійна програма 2024 рік, проєкт
ОПП «Технології харчових продуктів тваринного походження»
 
ГРИНЧЕНКО Наталя Геннадіївна,
доктор технічних наук, доцент,
завідувачка кафедри технології м’яса
Проєктна група:
ОНИЩЕНКО В’ячеслав Миколайович, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри технології м’яса
ГОЛОВКО Тетяна Миколаївна, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри технології м’яса
ЖЕЛЄВА Тетяна Сергіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології м’яса
Протоколи обговорення ОПП:
Навчальні плани
- Навчальний план підготовки фахівців 2025 року вступу, денна форма навчання
- Навчальний план підготовки фахівців 2025 року вступу, заочна форма навчання
- Навчальний план підготовки фахівців 2024 року вступу, денна форма навчання
- Навчальний план підготовки фахівців 2024 року вступу, заочна форма навчання
Спеціальність G13 Харчові технології, ОПП «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів»
- Рецензія-відгук В. Пасічного, доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів НУХТ, 2025 р.
- Рецензія-відгук О.І. Махотки, директора ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат», 2025 р.
Спеціальність 181 Харчові технології, ОПП «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів»
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.
ОК 1.1 Інтелектуальна власність та патентознавство
ОК 1.2 Фахова іноземна комунікація та галузевий переклад
ОК 1.3 Оцінка ефективності бізнес-проектів
ОК 1.4 Методи статистики та математичного моделювання у харчових технологіях
ОК 1.5 Інноваційні технології промислових та крафтових м’ясних виробництв
ОК 1.6 Управління якістю та безпечністю продукції м’ясопереробних підприємств
ОК 1.7 Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств
ОК 1.8 Методологія та організація наукових досліджень
ОК 1.9  Конструювання харчової продукції
ОК 1.1 Інтелектуальна власність та патентознавство
ОК 1.2 Фахова іноземна комунікація та галузевий переклад
ОК 1.3 Оцінка ефективності бізнес-проектів
ОК 1.4 Методи статистики та математичного моделювання у харчових технологіях
ОК 1.5 Інноваційні технології промислових та крафтових м’ясних виробництв
ОК 1.6 Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств
ОК 1.7 Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств
ОК 1.8 Методологія та організація наукових досліджень
ОК 1.9  Конструювання харчової продукції
Інформація про визнання результатів навчання, отриманих у неформальній/інформальній освіті, здобувачів вищої освіти
| ПІБ здобувача | Сертифікіт / Підтвердження | Освітній компонент | Рішення комісії | 
|---|---|---|---|
| 2024-2025 навчальний рік | |||
| Неформальна освіта | |||
| Ільїна Катерина |  | ОК «Оцінка ефективності бізнес-проектів» | Рішення комісії | 
| Голобородова Юлія |  | ОК «Оцінка ефективності бізнес-проектів» | Рішення комісії | 
| Ільїна Катерина |  | ОК «Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств» | Рішення комісії | 
| Голобородова Юлія |  | ОК «Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств» | Рішення комісії | 
| Інформальна освіта | |||
| Федін Кирило |   | Літня школа «Біокластери як драйвери забезпечення сталості агроекосистем України: європейський досвід формування та управління» | |
 
	


