ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

другий (магістерський) рівень вищої освіти
Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки на ОПП – 2025Рецензії та відгуки на ОПП – 2024Вибіркові дисципліниОсвітні компоненти ОПП 2025Освітні компоненти ОПП 2024
Протоколи обговорення ОПП – 2025
Протоколи обговорення ОПП – 2024
Самохвалова Ольга Володимирівна

 

Гарант освітньої програми

САМОХВАЛОВА Ольга Володимирівна,
кандидат технічних наук, професор,
професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Проєктна група:

ОЛІЙНИК Світлана Георгіївна, кандидат технічних наук, професор, професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
СТЕПАНЬКОВА Галина В’ячеславівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
ШКЛЯЄВ О.М., кандидат технічних наук, ТОВ «Три Старс», головний технолог цеху № 2

Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.

Вибіркові дисципліни  —>