Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки на ОПП – 2025Рецензії та відгуки на ОПП – 2024Вибіркові дисципліниОсвітні компоненти ОПП 2025Освітні компоненти ОПП 2024
- Освітньо-професійна програма 2025 рік
- Освітньо-професійна програма 2025 рік, проєкт
- Освітньо-професійна програма 2024 рік
- Освітньо-професійна програма 2024 рік, проєкт
- Освітньо-професійна програма 2023 рік
Протоколи обговорення ОПП – 2025
- Збори проєктної групи ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних та харчоконцентратів». Протокол № 1 від 23.04.2025
- Збори групи удосконалення ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних та харчоконцентратів». Протокол № 1 від 31.03.2025
Протоколи обговорення ОПП – 2024

САМОХВАЛОВА Ольга Володимирівна,
кандидат технічних наук, професор,
професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Проєктна група:
ОЛІЙНИК Світлана Георгіївна, кандидат технічних наук, професор, професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
СТЕПАНЬКОВА Галина В’ячеславівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
ШКЛЯЄВ О.М., кандидат технічних наук, ТОВ «Три Старс», головний технолог цеху № 2
Навчальні плани
Рецензії та відгуки на ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
- Відгук Дугіної К.В., наук. співроб. Школи біонаук Ноттінгемського університету, Стипендіанта Британської Академії, к.т.н., доц.
- Рецензія Цихановської І.В., д.т.н., проф., професора кафедри Харчових технологій, легкої промисловості і дизайну Навчально-наукового інституту “Українська інженерно-педагогічна академія” Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна
- Відгук Джонстон А., к.т.н., доц., менеджера якості та харчової безпеки компанії Ардент Мімс, Саскатун, Канада
- Рецензія Крітікової О.В., ФОП Крітікова О.В. «Пеакарня Пекаріфф»
- Рецензія Шевченко Е.В. директора ТОВ «Олкукіз»
Рецензії та відгуки на ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
- Відгук Камбулової Ю., д.т.н., професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
- Рецензія Капліної Т.В., завідувача кафедри готельно-ресторанної та курортної справи Полтавського університету економіки і торгівлі, д.т.н, проф.
- Рецензія Лабазова М.І., технолога ТОВ «Лесаффр Україна»
- Відзив Туз Н.Ф., провідного інженера-технолога ТОВ «Компанія Балекс»
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.
- Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
- Інноваційний інжиніринг хлібопекарних, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних підприємств
- Інтелектуальна власність та патентознавство
- Методологія та організація наукових досліджень
- Методи статистики та математичного моделювання у харчових технологіях
- Наукові принципи зберігання та пакування харчових продуктів
- Оцінка ефективності бізнес-проєктів
- Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв
- Фахова іноземна комунікація та галузевий переклад
- Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
- Інноваційний інжиніринг хлібопекарних, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних підприємств
- Інтелектуальна власність та патентознавство
- Методологія та організація наукових досліджень
- Методи статистики та математичного моделювання у харчових технологіях
- Наукові принципи зберігання та пакування харчових продуктів
- Оцінка ефективності бізнес-проєктів
- Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв
- Фахова іноземна комунікація та галузевий переклад