Колегіальні та дорадчі органи факультету

переробних і харчових виробництв
Вчена радаНауково-технічна радаНауково-методична комісія
Склад Вченої ради факультету
Прізвище, ім’я, по-батькові
ДЕКАНАТ
1 Янчева Марина Олександрівна
Кафедра технології м’яса
2 Гринченко Наталя Геннадіївна
3 Головко Тетяна Миколаївна
Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
4 Гринченко Ольга Олексіївна
5 Федак Наталя Василівна
6 Колеснікова Марина Борисівна
Кафедра технологій хлібопродуктів і кондитерських виробів
7 Гавриш Тетяна Володимирівна
8 Самохвалова Ольга Володимирівна
9 Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна
Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк
10 Погарська Вікторія Вадимівна
11 Погарський Олексій Сергійович
12 Юр’єва Ольга Олексіївна
Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
13 Євлаш Вікторія Владленівна
14 Мурликіна Наталя Віталіївна
Здобувачі ФПХВ
15 Білаш Богдан Геннадійович, аспірант
16 Ковальова Катерина Олександрівна, студентка
Діяльність Вченої ради
Склад науково-технічної ради
  • Головко Т.М., д.т.н., проф., проф. кафедри технології м’яса, голова НТР
  • Онищенко В.М., д.т.н., доц., проф. кафедри технології м’яса, заступник голови НТР
  • Олійник С.Г., к.т.н., проф., проф. кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів, секретар НТР

Члени НТР:

  • Янчева М.О., д.т.н., проф., проф. кафедри технології м’яса, декан факультету переробних і харчових виробництв;
  • Гавриш Т.В., к.т.н., доц., зав. кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
  • Гринченко Н.Г., д.т.н., доц., зав. кафедри технології м’яса
  • Гринченко О.О., д.т.н., проф., зав. кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
  • Євлаш В.В., д.т.н.,  проф., зав. кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
  • Омельченко С.Б., к.т.н., доц., доц. кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
  • Погарська В.В., д.т.н., проф., зав. кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк
  • Самохвалова О.В., к.т.н., проф., проф. кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
  • Фощан А.Л., д.т.н., доц., проф. кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Діяльність науково-технічної ради
Склад науково-технічної ради
  • Федак Наталя Василівна – к.т.н, професор, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії – голова НМК
  • Юр’єва Ольга Олексіївна  – к.т.н., доцент кафедри харчових технологій продуктів із плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю.Павлюк  – секретар НМК

Члени НМК:

  • Янчева М.О., д.т.н., проф., проф. кафедри технології м’яса, декан факультету переробних і харчових виробництв;
  • Аксьонова Олена Федорівна – к.т.н., доцент, доцент кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
  • Онищенко В’ячеслав Миколайович – д.т.н., доцент, професор кафедри технології м’яса
  • Погарський Олексій Сергійович – к.т.н., доцент кафедри харчових технологій продуктів із плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю.Павлюк
  • Фоміна Ірина Миколаївна – к.т.н., доцент, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
  • Чорна Ніна Вікторівна – к.т.н., доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
  • Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна – к.т.н., доцент, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
    Юрченко Світлана Леонідівна – к.т.н., доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Діяльність науково-методичної комісії