Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
8 грудня 2025 року на платформі Zoom відбулася профорієнтаційна online-зустріч з випускниками: Комунального закладу «Лозівський…
03 грудня 2025 року на кафедрі «Технології переробки та якості продукції тваринництва» відбувся науково-практичний семінар…

З нагоди Дня Збройних Сил України, що відзначається 6 грудня, на вебплатформі дистанційного навчання «Всеукраїнська…

11 листопада на факультеті біотехнологій ДБТУ відбулась перша Всеукраїнська наукова конференція здобувачів вищої освіти і…

Шановна Таїсія Миколаївна! Від імені професорсько-викладацького складу факультету біотехнологійщиро вітаємо Вас із прекрасним ювілеєм –…