25-РІЧЧЯ З ДНЯ ЗАСНУВАННЯ КАФЕДРИ ЮНЕСКО ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ

18 листопада 2021 року у Всесвітній День філософії кафедра ЮНЕСКО та соціального захисту приймала привітання з приводу 25-ти річчя з дня заснування. 25 річчя для людини – це молодість, розквіт здібностей і можливостей, відкриті шляхи і активна реалізація. Для кафедри – це, можна сказати, зрілість, де враховані напрацювання попередників і отримано досвід, зберігаються традиції і в той же час відбувається  розвиток відповідно до умов сьогодення.

До ювілею кафедрою підготовлено 2 конференції: Міждісциплінарна наукова конференція студентів і молодих вчених  «Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання» та Міжнародна науково-методична конференція «Слобожанський гуманітарій». Найближчим часом будуть підведені підсумки студентського конкурсу есе «Філософія у глобалізованому цифровому світі». Підготовлено відео з історії кафедри «Нам 25», а також віртуальна фото-виставка «Образи людського спілкування».

Колектив кафедри привітали: в.о. першого проректора Валерій Михайлов, проректор з науково-педагогічної роботи Олексій Алфьоров, декан факультету менеджменту, бізнесу та права Альона Москаленко, директор наукової бібліотеки  Наталія Ніколаєнко, декан факультету економічних відносин та фінансів Тетяна Ларіна та інші.

Кафедра отримала привітання від  давніх друзів та багаторічних партнерів, а саме Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Голови Координаційної ради програми UNITWIN \кафедри ЮНЕСКО в Україні, завідувача кафедри ЮНЕСКО в НаУКМА Юрія Сватка, Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди, Асоціації  суспільствознавців і педагогів, Центру гендерної культури, Директора ОКЗ «Туристично-методичного центру розвитку туризму» при ХОДА Валентини Холодок, а також Грамоти та Подяки багаторічну плідну наукову та навчальну, громадську роботу на освітянській ниві від в.о. ректора Руслана Тихонченка, декана факультету менеджменту, бізнесу та права Альони Москаленко та багато інших.

Дякуємо керівництву за добрі слова та побажання. У нас багато планів, ми готові ефективно працювати!

Окремо хочу подякувати викладачам кафедри за плідну роботу, професіоналізм, ентузіазм та завзятість, готовність за потреби працювати понаднормово, за командний дух, за ініціативність і активність, за те, що завжди підтримують мене й витримують  іноді дуже швидкий темп роботи. Внаслідок об’єднання до кафедри долучилися високопрофесійні фахівці, ми беремо до уваги їх досвід, їх напрацювання, кафедра стала ще більш потужною, з впевненістю дивиться у майбутнє і готова працювати та ефективно розвивати гуманітарну складову новоствореного університету.

Завідувачка кафедри ЮНЕСКО та соціального захисту
д. е. н., професор
Наталія Моісєєва