День українського козацтва та День захисників і захисниць України!

14 жовтня святкують день Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисників і захисниць України. Цей день – данина всім козакам, воїнам, які зробили величезний внесок у формування української нації та досягнення Україною своєї незалежності.

Традиційно до цих свят Наукова бібліотека підготувала і запрошує всіх бажаючих переглянути вебліографічні огляди «Сторінки подвигу героїв війни на Сході України, родом з Харківщини» Частина 1«Сторінки подвигу героїв війни на Сході України, родом з Харківщини» Частина 2 , віртуальні виставки «Мужність і відвага крізь віки»«Війна, що торкнулася кожного: добірка книг про війну на Сході України» , книжкові експозиції «Україна – земля козацька!» (абонемент №1; пр. Московський, 45); «Козацтва славного звитяги» (читальний зал №2 вул. Мироносицька, 92), а також взяти участь у вебквесті «Українське козацьке бароко» (чит. зал №3; вул. Алчевських, 44).

Долучайтеся до бібліотечних заходів – це прекрасна нагода зазирнути до сторінок історії героїчної боротьби захисників рідної землі від Козацької доби до наших днів, подій новітньої історії,  довідатися про сучасних героїв, які відстоюють свободу, честь, гідність нашої держави у зоні бойових дій на сході країни. Чекаємо на Вас!