ІІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді»

22 жовтня 2021 року на базі Державного біотехнологічного університету відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді».

В роботі конференції взяли участь представники 20 закладів освіти та організацій з обласних центрів і міст України, Республіки Білорусь, Болгарії Литви, Латвії, Словацької Республіки.

До оргкомітету конференції надійшло 170 тез доповідей від здобувачів вищої освіти, молодих науковців і фахівців-практиків. З них 67 представлені науковцями з інших закладів освіти та організацій.

Представлені до розгляду матеріали свідчать про актуальність теми конференції, широкі міжнародні і міжвузівські зв’язки, посилення інтеграції науки і практики, взаємне збагачення різних наукових шкіл в галузі управління та адміністрування концептуальними підходами до формування стратегічно орієнтованої системи управління сталим розвитком підприємницьких структур і фінансово-кредитних установ в умовах глобалізації та цифрової трансформації економіки.

Конференція показала високий загальний рівень наукових досліджень молодих науковців, які проводяться в галузі управління та адміністрування з огляду на сучасний стан та перспективи розвитку економічної діяльності підприємницьких структур і фінансово-кредитних установ

Проведення конференції з обговоренням та узагальненням досліджень дозволило дати комплексну оцінку сучасного стану вирішення проблемних питань, сприяло посиленню зв’язків між науковими закладами, підприємницькими структурами та спорідненими ЗВО з обміну інформацією за результатами наукових досліджень молодих учених і здобувачів вищої освіти та проведення спільних наукових досліджень.