АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДЕРЖБЮДЖЕТНИХ ТЕМ

9 листопада 2021 року співробітники кафедри ОІПХВ проф. В.М. Михайлов, доценти О.Є. Загорулько та А.М. Загорулько  успішно представили доповіді за держбюджетними тематиками (1-19 БО «Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації» та 1-21 БО «Розробка технологічних процесів і низькотемпературного обладнання виробництва багатофункціональних напівфабрикатів та кондитерських виробів з використанням органічної сировини») на Міжнародній науково-технічній конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» відповідно до тематичних напрямків секції № 24 «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України.