Безкоштовний курс українською мовою для видавців наукових журналів від Research4Life, DOAJ та ASSAf

Шановні науковці!

Продовжено доступ до повнотекстових електронних ресурсів платформи Research4Life в Україні протягом 2025 року.  Понад два роки Міністерство освіти і науки України активно співпрацює з командою проєкту Research4Life щодо надання закладам вищої освіти і науковим установам України безплатного доступу до електронних баз даних та колекцій наукової літератури провідних видавництв.

Детальніше на сайті Міністерства освіти і науки України.

Для отримання доступу звертайтесь до Наукової бібліотеки ДБТУ, e-mail o.rybalchenko@ukr.net

Важливо!

Однією з ключових цілей стратегічного плану Research4Life є підвищення видимості наукових досліджень у всьому світі. Для реалізації цього плану команда Research4Life працює над тим, щоб надати більше можливостей науковцям, зокрема у розвитку та поглиблені їхньої співпраці з видавцями наукових журналів у країнах, що користуються ресурсом.

Research4Life із Директорією журналів відкритого доступу (DOAJ) та Академією наук Південної Африки (ASSAf) запускає безкоштовний курс для видавців наукових журналів та для тих, хто планує заснувати видання, переважно наукові журнали.

Державна науково-технічна бібліотека запрошує на Курс українською мовою для видавців наукових журналів від Research4Life | DOAJ | ASSAf

Детальніше на сайті ДНТБ України

Реєстрація за посиланням.