День міста Харкова

23 серпня у Харкові відзначають День міста. Попри повномасштабне вторгнення, що триває вже третій рік і затьмарює святкування, місто-герой продовжує жити та розвиватися.

З неймовірною гордістю та радістю відзначаємо 370 років із дня заснування Харкова – незабутнього міста з багатовіковою історією.

Усі ми, мешканці цього неймовірного міста, спільно творимо його обличчя. Нехай ця урочиста подія нагадає нам, що лише завдяки нашій єдності, кропіткій праці та зусиллям ми здатні розвивати Харків і робити його кращим.

Разом оберігаємо спадщину минулих століть, створюємо нові історії та відкриваємо нові можливості. Нехай це свято стане ще однією перлиною в низці наших спільних досягнень та принесе ще більше щасливих моментів і незабутніх вражень.

Хай спогади про минуле надихають нас на великі звершення у майбутньому. Зичимо місту Харкову миру, добробуту, процвітання й гармонії, а його мешканцям – невичерпної енергії та віри у свої сили.

Разом відбудуємо Харків ще яскравішим та сильнішим!
З Днем міста-героя Харкова!

#ДБТУ #БІОТЕХ #ХАРКІВ

Автор та композитор: Маргарита Кірюхіна
Ідея: колектив ДБТУ
Керівник процесу запису пісні та зйомки: Ольга Скрипка
Аранжування: Дмитро Робота
Кадри Харкова: Віталій Шульга
Монтаж та зйомка: Стас Вєнцус
Студія звукозапису: Chaotic sound Звукорежисер: Ігор Манченко
Виконавці пісні: викладачі та співпрацівники ДБТУ – Віталіна Антощенкова, Ольга Скрипка, Віталій Семенцов, Ольга Хлопоніна-Гнатенко та випускники університету – Тетяна Паламарчук, Олена Чуйкова

Створено за підтримки ДБТУ