ДО НОВИХ НАУКОВИХ ДОСЯГНЕНЬ В НОВОСТВОРЕНОМУ ДЕРЖАВНОМУ БІОТЕХНОЛОГІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

Кафедра оптимізації технологічних систем в рослинництві взяла участь в роботі Міжнародної науково-практичної конференції “Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв”.

25 листопада 2021 року розпочала свою роботу перша Міжнародна науково-практична конференція в рамках новоствореного факультету мехатроніки та інжинірингу.

Відкрив пленарне засідання т.в.о. першого проректора Університету, д.т.н., професор Михайлов В.М., який передав вітання від  голови вченої ради Державного біотехнологічного університету Одарченка А.М. Проректор з наукової роботи, д.е.н., професор Власенко Т.А. побажала плідної роботи учасникам і гостям наукового заходу. Декан факультету мехатроніки та інжинірингу, к.т.н., доцент Бредихін В.В. привітав учасників конференції з початком роботи конференції та побажав нових наукових досягнень і плідної роботи над новими науковими проєктами.

Достойно представила на пленарному засіданні кафедру оптимізації технологічних систем в рослинництві старший викладач Чигрина С.А. з доповіддю на тему: «Функціональні зв’язки між об’ємом угідь, виробничою програмою і потребою господарства в техніці».

Після пленарного засідання розпочали  роботу секції.
Секція№4 «Оптимізація технологічних систем рослинництва», модератором скої виступив д.т.н., професор Артьомов М.П., а секретарем Гаєк Є.А., к.т.н., ст. викладач, була на цій конференції найбільшою. В роботі секції взяли участь 9 докторів наук, серед яких Мельник В.І., Пастухов В.І., Пузік Л.М., Михальченко С.А., Любимова Н.О., Любич В.В., Мигаль В.Д., Грабар І.Г., Артьомов М.П. та понад 30 кандидатів наук, багато аспірантів і здобувачів вищої освіти другого магістерського рівня.