ДОСВІД ЗАЛУЧЕННЯ МАГІСТРАНТІВ ДО НАВЧАЛЬНИХ ЗАНЯТЬ ПЕРШОКУРСНИКІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

Що може бути більш переконливим (в тому числі у виборі майбутньої професії), ніж особистий приклад???? Саме під таким гаслом пройшла зустріч магістрантів за освітньо-професійною програмою «Харчові технології в ресторанній індустрії» з першокурсниками. В межах дисципліни «Методологія конструювання харчової продукції» магістранти  Баранова Таісія та Оскнер Дмитро провели дегустацію продукції (протеїнові батончики, яєчне суфле, фруктові смузі) , які вони розробляють в межах кваліфікаційних магістерських робот. Дегустація супроводжувалась on-line анкетуванням з виявлення споживчих переваг.  Респонденти – першокурсники, які роблять перші кроки в професії, проте є достатньо вимогливими споживачами. Захід виявився дуже цікавим – молоді науковці почули позитивну оцінку й критичні зауваження, першокурсники продемонстрували обізнаність з питань сучасних напрямів розвитку ресторанної індустрії.

Корисно, емоційно, критично, професійно, цікаво, результативно  – оцінка заходу, що відбувся!!!