Генеральний Консул Республіки Польща привітав Руслана Тихонченка зі створенням Державного біотехнологічного університету

Генеральний Консул Республіки Польща Пьотр Стаханчик направив офіційного листа виконуючому обов’язки Ректора Державного біотехнологічного університету Руслану Тихонченку і привітав його з призначенням на цю посаду, а викладачів та студентів – з початком нового навчального року у новоствореному потужному університеті. «Засвідчуючи Вам глибоку повагу, маю честь привітати із  призначенням на посаду виконувача обов’язків Ректора новоствореного Державного біотехнологічного університету та побажати успіхів у реалізації усіх намічених планів», – зазначено в листі.

Генеральний Консул відзначив, що один із навчальних закладів, який увійшов до новоствореного потужного університету – Харківська державна зооветеринарна академія, є одним з головних академічних партнерів Генерального Консульства Республіки Польща у Харкові серед вищих навчальних закладів міста після Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна і висловив надію, що спільні проєкти, започатковані в рамках польсько-української співпраці, будуть підтримані керівництвом новоствореного університету, який продовжить спадкоємність і посилюватиме нові перспективи в міжнародній діяльності.

«Підтримка поважних партнерів від Республіки Польща в рамках напряму євроінтеграції сьогодні – це не лише запорука гідного початку для Державного біотехнологічного університету, це забезпечення його успішного та конкурентоспроможного розвитку на міжнародній арені завтра!» – відзначив Руслан Тихонченко, виконуючий обов’язки Ректора університету.

«Користуючись нагодою, я хотів би поновити Вам запевнення у високій пошані», – насамкінець зазначив у листі Пьотр Стаханчик.