І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини і апарати»

21 лютого на факультеті енергетики, робототехніки та комп’ютерних технологій відбулося засідання конкурсної комісії І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини і апарати».

Конкурсна комісія у складі Ольги Сотнік, Юрія Хандоли, Віталія Гузенко, провела рецензування 14 студентських наукових робіт, що надійшли від студентів І та ІІ рівня вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.

На підставі комплексної оцінки наукових робіт (рецензування, доповідей та відповідей на питання), конкурсна комісія визначила переможцями:

  • Владислава Веремейчика, тема роботи: «Удосконалення захисту двигуна регульованого електропривода насосної установки», керівник канд. техн. наук, доцент Юрій Хандола – дипломом І ступеня;
  • Миколу Григоренка, тема роботи: «Удосконалення зубцевої зони ротора енергоефективних трифазних асинхронних двигунів із короткозамкненим ротором», керівник канд. техн. наук, старший викладач Дмитро Міленін – дипломом ІІ ступеня;
  • Владислава Прокопенко, тема роботи: «Енергоефективний режим роботи електроприводу центрифуги», керівник канд. техн. наук, доцент Віталій Гузенко – дипломом ІІІ ступеня.

Щиро вітаємо здобувачів та їхніх керівників із перемогою в І турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини і апарати». Це є свідченням результативної взаємодії наукових керівників і здобувачів. Бажаємо їм подальших успіхів у навчанні та науковій діяльності.