IІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЕКСПЕРТНОЇ ТА ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

25-26 листопада 2021 року викладачі кафедри торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю прийняли участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні питання експертної та оціночної діяльності».

Організатори конференції: Державний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та Полтавський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

У роботі конференції взяли участь представники закладів освіти та профільні спеціалісти державних установ з міст України, Туреччини, Республіки Польща, Грузії, Республіки Білорусь, Республіки Болгарія та ін.

Розглянуті доповіді та наведені матеріали висвітлювали особливості розвитку товарознавчих аспектів експертної та оціночної діяльності, теорії та практики експертної та оціночної діяльності, проблеми ідентифікації, порівняльного тестування; вирішення цілої низки завдань з покращення якості та безпечності нашого життя завдяки використанню сучасних досягнень науки і практики; актуальні питання формування професійних компетентностей при підготовці товарознавців-експертів та оцінювачів.

Конференція довела високий професійний рівень набутків усіх учасників. Проведений захід дозволив зміцнити зв’язки між наукою й практикою, шляхом консолідації зусиль науковців різних регіонів нашої держави та інших країн, зокрема й під час обміну передовим досвідом і думками між молодими і досвідченими вченими.