Команда «БІОТЕХ» взяла участь у міжнародній виставці «Aqua Therm Kyiv 2024»

З 14 по 16 травня в Міжнародному виставковому центрі у Києві відбулася ювілейна 25-та виставка у сфері теплоенергетики, водопостачання, вентиляції, кондиціонування, промислового холоду, відновлювальної енергетики, сантехніки та басейнів «Aqua Therm Kyiv 2024».

Протягом трьох днів проведення виставки на одному майданчику було представлено понад 150 компаній. Під час заходу відбулися цікаві діалоги, нові знайомства, тест-драйви обладнання і конкурси від брендів-виробників, а також розіграші подарунків від учасників найбільшої виставки енергоефективного обладнання та технологій.

Наші здобувачі, ставши фаворитами серед учасників стенду «Навчальні заклади», гідно представили Державний біотехнологічний університет. Холодильна система, яка була спроєктована та змонтована командою «БІОТЕХ», викликала велику зацікавленість як у представників промислових компаній та бізнесу, так і у пересічних відвідувачів виставки.

Ми дякуємо нашим Збройним силам України за можливість працювати і розвиватися заради майбутнього України! Ми щиро дякуємо організаторам виставки за те, що запросили нас вдруге за цей рік, за можливість розвиватися у цих непростих умовах, спілкуватися, об’єднуватися та знаходити нових стейкхолдерів. Дякуємо представникам кафедри інтегрованих електротехнологій та енергетичного машинобудування за професіоналізм і сумлінну працю!