Коментар в.о. ректора Руслана Сергійовича Тихонченка щодо вакцинації проти COVID-19

Шановні колеги та студенти!

Ситуація щодо погіршення існуючого стану епідеміологічної безпеки та стрімкого поширення COVID-19 вимагає від нас прийняття всіх можливих заходів щодо можливості запобігання переходу нашого університету до дистанційного навчання. Тому саме ми з вами разом маємо зробити все, щоб наші викладачі та студенти знаходились в максимально адаптованих до пандемії умовах, отримували знання в аудиторіях та, звичайно, не хворіли.

Сьогодні ми наголошуємо не лише на важливості, а й на необхідності вакцинації проти COVID-19. Зі сторони університету та відповідальних структур від Харківської обласної державної адміністрації для проведення вакцинації забезпечено все необхідне!

Вакцинація співробітників Державного біотехнологічного університету проти COVID-19 буде проводитись вакцинами виробництва Пфайзер, Короновак, Астразенека. За необхідності можливим є виклик виїзних бригад до всіх наших корпусів та гуртожитків, які організують вакцинацію у зручний для викладачів та студентів час.

Ми разом з вами маємо розуміти всю складність нашого функціонування в умовах пандемії та  маємо зробити разом все можливе, щоб найкращим чином забезпечити продовження освітнього процесу для наших студентів!