МОБІЛЬНІСТЬ АСПІРАНТІВ В УМОВАХ КАРАНТИНУ: ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ

3 листопада 2021 року відбулася гостьова лекція для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня на тему: «Трансформація поведінки суб’єктів споживчого ринку в умовах цифровізації», яку провела завідувач кафедри маркетингу та медіакомунікацій Державного біотехнологічного університету, доктор економічних наук, професор Савицька Наталія Леонідівна.

На лекції були присутні понад 50 аспірантів з Львівського торговельно-економічного університету, Київського національного економічного університету імені  Вадима Гетьмана, Одеського національного економічного університету, Хмельницького національного університету та Мукачівського державного університету.

З вітальним словом до аспірантів звернувся ректор ЛТЕУ професор Куцик  П.О., який наголосив на важливості обміну науковими здобутками в сфері економічних досліджень та взаємному науковому збагаченні учасників такої взаємодії.

Зазначена тема викликала інтерес і у гарантів аспірантської підготовки: до слухання лекцій долучилися зав. кафедри економіки ЛТЕУ професор     Міценко Н.Г. та зав. кафедри фінансів Мукачівського державного університету професор Черничко Т.В. Вони підкреслили, що проведення гостьових лекцій дозволяє в умовах карантинних обмежень реалізовувати заходи внутрішньої мобільності аспірантів, ознайомлювати їх з діяльністю наукових шкіл ЗВО-партнерів та сучасними напрямками наукових економічних досліджень.

Слухачі щиро подякували проф. Савицькій Н.Л. за презентацію результатів дослідження змін у поведінці суб’єктів споживчого ринку під впливом цифровізації.