НАУКА ПІДКОРЮЄ КОНТИНЕНТИ ТА ЗНАЙОМИТЬ НАУКОВУ СПІЛЬНОТУ З НАУКОВИМИ ЗДОБУТКАМИ ДЕРЖАВНОГО БІОТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ!

Викладачі та студенти кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії  гідно презентували наш  Університет як єдину платформу інноваційної та наукової діяльності.

З вересня 2021 року фахівці та студенти кафедри взяли участь у 5 міжнародних науково-практичних конференціях в Італії, Швейцарії, Греції, Франції, США. В рамках конференцій представлено здобутки за основними напрямами наукової роботи кафедри та студентських наукових гуртків: «Харчова безпечність в ресторанній індустрії», «Наукові та прикладні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів».

Вітаємо проф. Гринченко О.О., доцентів: Колеснікову М.Б., Черемську Т.В., Юрченко С.Л., Андрєєву С.С., Омельченко С.Б.  та талановитих студентів – здобувачів ступеню вищої освіти “магістр”  Рижкову Є., Компанієць Є., Кучеренко Д., здобувача ступеня вищої освіти “бакалавр” –  Беспалько А. Їх наукові роботи пройшли експертизу та одержали позитивну оцінку фахівців галузі, всі роботи відзначено сертифікатами.