НАУКОВИЙ ГУРТОК «ТОП – МЕНЕДЖЕР» КАФЕДРИ МЕНЕДЖМЕНТУ, БІЗНЕСУ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ АКТИВНО ПРОДОВЖУЄ СВОЮ РОБОТУ

6 грудня 2021 року відбулося заплановане засідання наукового гуртка «ТОП- менеджер»  кафедри менеджменту, бізнесу та адміністрування факультету менеджменту, адміністрування та права ДБТУ.

Метою  зустрічі учасників наукового гуртка стало обговорення  результатів діяльності за перший семестр 2021/2022 навчального року, окреслення робочого процесу відповідно до визначених цілей діяльності гуртка, графіку роботи  на наступний семестр та інші актуальні для студентів питання.

Доцент кафедри, кандидат економічних наук, доцент –  Олена ДУДНИК розповіла про наукові напрями роботи кафедри,  зупинилась на важливості наукової діяльності  здобувачів освіти для особистісного професійного становлення, розповіла про власний досвід участі у конференціях та наукових семінарах, навела приклади успішних наукових здобутків здобувачів спеціальностей «Менеджмент» та «Публічне управління і адміністрування» та довела до відома інформацію про актуальні наукові конкурси та конференції.

Бажаємо учасникам наукового гуртка креативних ідей і цілеспрямованої діяльності та запрошуємо всіх бажаючих долучитися до нашого дружнього колективу!