НОМІНАЦІЯ НА МІЖНАРОДНУ НАГОРОДУ «CIMA ACADEMIC EXCELLENCE 2021»

13 жовтня 2021 року офіційно оголошено  шорт-лист (короткий список) номінантів на премію CIMA Excellence Award 2021 (категорія нагороди: CIMA Campus Culture Excellence Award), яку у 2020 р. започаткував Привілейований інститут управлінських бухгалтерів Великобританії СІМА (Chartered Institute of Management Accountantshttps://www.cimaglobal.com/). Метою цього конкурсу є визнати академічних партнерів, які співпрацюють із CIMA для підготовки студентів до майбутньої кар’єри та зареєстрованих надавачів послуг CIMA, які невтомно працюють над навчанням та підтримкою студентів через їхні сертифікати CertBA та CIMA у всьому світі.

До шорт-листу номінантів з усіх континентів увійшов Станіслав Василішин, д.е.н., доцент, професор кафедри обліку, аудиту та оподаткування Державного біотехнологічного університету, який тривалий час є координатором співпраці з СІМА. Зазначимо, що серед анонсованих номінантів є 6 українських науковців, що є кращим результатом після Великої Британії.

Зусиллями номінанта Станіслава Василішина та його колег стала популяризація та організація, починаючи з 2017 року, практик підготовки фахівців з обліку і оподаткування з використанням передового міжнародного досвіду.

Отримання акредитації СІМА значно посилює взаємовигідне співробітництво університету і кафедри обліку, аудиту та оподаткування з міжнародною організацією СІМА щодо підвищення стандартів навчання та подальшої кваліфікації випускників бакалаврату і магістратури за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування».

Бажаємо Станіславу Ігоровичу успішно підготуватися до церемонії нагородження, яка відбудеться 10 грудня 2021 року та перемоги!

Переглянути подробиці та загальний список номінантів можна за посиланням: https://www.cimaglobal.com/Teaching/university-partnership/Excellence-Awards/

#CIMAExcellence  #ДБТУ #облікіоподаткування