Особливості грантових пропозицій Еразмус+ Модуль Жан Моне

22 січня на базі Центру Європейської інтеграції #BIOTECH з метою посилення інформаційної, консультаційної та комунікаційної підтримки у сфері міжнародної грантової активності проведено онлайн-вебінар для співробітників університету щодо формування проєктних заявок на конкурс Еразмус+ Модуль Жан Моне – 2024.

Під час зустрічі запрошений експерт Петро Крайнік, проєктний менеджер напряму Жан Моне Національного Еразмус+ офісу в Україні, представив ключові напрями, на яких варто зосередитись при опрацюванні проєктних пропозицій.

Зокрема, обговорено:
– основні принципи та вимоги конкурсу;
– актуальність тематики для проєктів;
– технічні та процедурні особливості подання заявок;
– відповідність проєктів пріоритетним напрямам ЄС та інші важливі аспекти підготовки грантових пропозицій.

На заході, в якому взяли участь майже 100 представників усіх кафедр університету, також проведено QA-сесію для можливості поставити запитання щодо власних проєктів та отримати загальну професійну консультацію від експерта Національного Еразмус+ офісу в Україні.

Під час заходу було використано матеріали Національного Еразмус+ офісу в Україні. Запис вебінару розміщено за посиланням: https://t.me/+E1isHkmmouRjMjIy у гілці «Еразмус+ Жан Моне».

Не пропустіть наступні заходи, де ви зможете отримати цінні поради та інформацію для успішної участі в програмі Еразмус+ та інших подібних міжнародних грантових конкурсах!

Детальніше у нашому Telegram-каналі https://t.me/+E1isHkmmouRjMjIy