Перші аспіранти з професійної освіти

23 серпня 2023 року відбулася історична подія – проведено перший набір аспірантів зі спеціальності 015 «Професійна освіта» і складено фаховий іспит.

Наказом ДБТУ №01-01/309 від 03.08.2023 р. було призначено Предметну комісію у такому складі: Голова комісії: проректор з наукової роботи, д-р техн. наук, професор Михайлов В.М.; члени комісії: д-р пед. наук, професор, професор кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін Дроздова І.П.; д-р пед. наук, професор, професор кафедри менеджменту, бізнесу і адміністрування, гарант ОНП Нагаєв В.М.; канд. пед. наук, доцент, доцент кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування Новікова В.Є.

Першими аспірантами з професійної освіти в історії ДБТУ стали Червоний С.О., Безнос Є.О., Колесник В.В., Глушко О.М. Вони є представниками різних сфер діяльності – військові, виробничники, представники сервісу. Свою мотивацію наукової діяльності та подальшої професійної кар’єри вони пов’язали з професійною освітою, яка є основою розвитку особистості, нації, запорукою розбудови нашої держави. Символічним було складання іспиту в День національного прапору та напередодні Дня незалежності України.

Зі вступним напутнім словом до майбутніх аспірантів звернувся проректор з наукової роботи, д-р техн. наук, професор Михайлов В.М., який зазначив важливість освітніх перетворень у професійній сфері, спрямував зусилля здобувачів на формування наукового мислення та інноваційних здобутків.

Екзаменаційна комісія високо оцінила знання майбутніх педагогів-дослідників, виставивши всім відмінні оцінки. Поздоровляємо відділ аспірантури, факультет менеджменту, бізнесу та права з першим набором аспірантів і бажаємо нашому університету подальших успіхів у підготовці висококваліфікованих наукових кадрів.

Гарант ОНП зі спеціальності 015 «Професійна освіта» В. М. Нагаєв