ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ОІПХВ

6 грудня відбулася зустріч викладачів кафедри «Обладнання та інжиніринг переробних і харчових виробництв» зі студентами та викладачами ВСП «Харківський коледж харчової промисловості ДБТУ».

Т.в.о. завідувача кафедри Гурський П.В., професор Богомолов О.В. та доценти Ляшенко Б.В., Загорулько О.Є., Загорулько А.М., Маяк О.А. та Іващенко С.Г. проінформували студентів про переваги навчання, побуту та дозвілля в нашому університеті, особливостях вступної кампанії та умов вступу 2022 року, можливості працювати в різних галузях переробної та харчової промисловості після закінчення університету. Викладачі познайомили студентів з установкою для виготовлення повітряної кукурудзи, зерном з якого її виготовляють та пригостили присутніх поп-корном.

Зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері, викликала зацікавленість у студентів коледжу. Викладачі побажали присутнім вдало закінчити навчання в коледжі та успішної вступної кампанії до ВНЗ.

Окрему подяку висловлюємо директору коледжу Бондаренко О.М. та завідувачу відділення Сасімовій І.А. Дякуємо за співпрацю.

К.т.н., доц. Іващенко С.Г., ст. викладач Кісь-Коркіщенко Л.В.