ПРОВЕДЕНА ВИЇЗНА РОБОЧА НАРАДА НА ФАКУЛЬТЕТАХ УПРАВЛІННЯ ТОРГОВЕЛЬНО-ПІДПРИЄМНИЦЬКОЮ ТА МИТНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

9 грудня 2021 року відбулась виїзна робоча нарада в.о. ректора Руслана Тихонченка і голови вченої ради Університету Андрія Одарченка з колективами факультетів управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю і переробних та харчових виробництв, які розташовано за адресою: вул. Клочківська, 333.
Керівництво Університету відзначило потужний науково-педагогічний склад кафедр факультету. Під час наради розглянуто питання покращення матеріально-технічної бази кафедр факультету, проведення ремонтних робіт приміщень корпусів. Відзначено, що планове переміщення відповідних кафедр проходить у штатному режимі та без виникнення конфліктних ситуацій.
Співробітникам було наголошено про перспективу посилення наукових шкіл, що є безпосереднім лицем нашого університету. Було обговорено шляхи інтенсифікації та актуалізації напрямків наукових досліджень кафедр та впровадження їх у навчальний процес, а також відзначено перспективи поглиблення співпраці зі стейкхолдерами навчального процесу на факультеті. Під час плідної дискусії про потужні наукові здобутки наукових та науково-педагогічних працівників факультету Андрій Одарченко ініціював проведення наукової конференції, на якій будуть не тільки представники нашого ЗВО, а й інших потужних університетів міста, присвяченої сучасному стану, проблемам та перспективам розвитку науки.