ПРОВЕДЕНА ВИЇЗНА РОБОЧА НАРАДА З КОЛЕКТИВОМ ФАКУЛЬТЕТУ МЕХАТРОНІКИ ТА ІНЖИНІРИНГУ

29 листопада 2021 року відбулась виїзна робоча нарада в.о. ректора Руслана Тихонченка та голови вченої ради Університету Андрія Одарченка з колективом факультету мехатроніки та інжинірингу, який розташовано за адресою: Московський проспект, 45.
Керівництво Університету відзначило потужний професорсько-викладацький склад кафедр факультету, сучасні лабораторії та лекційні аудиторії. Під час наради розглянуто питання покращення матеріально-технічної бази кафедр факультету (оновлення комп’ютерів, лабораторного обладнання і меблів), проведення ремонтних робіт приміщень корпусів. Відзначено, що планове переміщення відповідних кафедр проходить у штатному режимі та без виникнення конфліктних ситуацій. Співробітники факультету зазначили, що повністю готові до виходу у змішану форму навчання під час зимової сесії 2021-2022 н/р.
Було обговорено шляхи інтенсифікації та актуалізації напрямків наукових досліджень кафедр та впровадження їх у навчальний процес, а також відзначено перспективи поглиблення співпраці зі стейкхолдерами навчального процесу на факультеті. Під час плідної дискусії про потужні наукові здобутки наукових та науково-педагогічних працівників факультету Андрій Одарченко ініціював проведення загальноуніверситетської конференції, присвяченої сучасному стану, проблемам та перспективам розвитку науки в Державному біотехнологічному університеті.