Проведено єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ) за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 01.03.2023 р. № 226 «Про затвердження графіку проведення єдиного державного кваліфікаційного іспиту на другому (магістерському) рівні вищої освіти у 2023 році» 31 травня 2023 року в Державному біотехнологічному університеті було проведено єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ) за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, які успішно виконали індивідуальний навчальний план.

Для проведення ЄДКІ було підготовлено аудиторії, обладнані згідно технічними та безпековими вимогами, які розташувались в головному навчальному корпусі ДБТУ.

Окрім цього, були визначені відповідальні особи від факультетів, які відповідали за організаційну та технічну підтримку у кожній аудиторії.

Бажаємо нашим здобувачам дочекатись успішних результатів здачі ЄДКІ, які дозволять їм отримати довгоочікуваний диплом магістра ветеринарної медицини!