Привітання колективу Наукової бібліотеки із Всеукраїнським днем бібліотек

Символічно і знаково, що 30 вересня, у світлий день Віри, Надії, Любові та матері Софії Україна відзначає Всеукраїнський день бібліотек!

Шановні працівники Наукової бібліотеки ДБТУ!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом!
Завдячуючи саме Вам, українським бібліотекарям, наша нація належить до найбільш освічених, культурних, інтелектуально розвинених націй у світі, що є запорукою подальшого розвитку нашої держави України.

Кажуть, що душею будь-якого закладу освіти є бібліотека. І це дійсно так! Наукова бібліотека Університету – центр духовності, джерело споконвічної мудрості та знань! Задовольняючи наукові і культурні потреби професорсько-викладацького складу, здобувачів вищої освіти, Ви забезпечуєте нерозривний зв’язок минулого і сьогодення, одержання повного огляду інформації зі світового простору, сприяєте піднесенню інтелектуального рівня університетської спільноти.

Вітаючи Вас зі святом, хочу побажати здоров’я, краси, прихильності долі, мирного неба, змін на краще і, щоб ваша творча енергія, оптимізм допомагали у досягненні нових вершин, а досвід та інтуїція підказували нові цілі. Нехай ніколи не покидають Вас почуття Віри, Надії, Любові і Мудрості-Софії. Зичу наполегливості та нових професійних здобутків, здійснення бажань та успіхів у подальшій розбудові української освіти, науки, культури!

Разом до Перемоги. Слава Україні!

З найщирішими побажаннями,
Голова вченої ради А.М. Одарченко