Робоча зустріч керівництва ДБТУ та представників МХП

16 серпня відбулась робоча зустріч керівництва ДБТУ та представників МХП, з якою університет співпрацює протягом року.

МХП – міжнародна компанія у сфері харчових, аграрних технологій та ритейлу, основна діяльність якої спрямована на виробництво курятини та вирощування зернових, а також іншу аграрну діяльність. Станом на 2021 рік компанія МХП посідає 8 місце у переліку Forbes 100 найбільших приватних компаній України. Партнерство сприятиме багатовекторному розвитку та надаватиме можливості для здобувачів #БІОТЕХ

До діалогу залучені декани, НПП, керівництво ДБТУ – в.о. ректора Андрій Кудряшов, проректор з науково-педагогічної роботи Максим Серік, заступник директора з навчально-виробничої роботи Харківського фахового коледжу харчової промисловості ДБТУ Світлана Чуйкова, в.о. директора Вовчанського фахового коледжу ДБТУ Богдан Ляшенко, представники компанії МХП – керівник групи з залучення та розвитку молоді Ксенія Моторіна, менеджер проєктів із залучення та розвитку молоді Анжела Ніконенко, фахівець з навчання, оцінки та розвитку персоналу Валентина Зірка.

Обговорено спільні кроки щодо розвитку та поглиблення співпраці, зокрема напрям дуальної освіти, залучення фахівців МХП до освітнього процесу в #БІОТЕХ та підвищення кваліфікації фахівців МХП за програмами ДБТУ.