СТАРТ ВИВЧЕННЯ БІЗНЕС-ДИСЦИПЛІНИ СПІЛЬНО З НІМЕЦЬКИМ РЕЙН-ВААЛЬСЬКИМ УНІВЕРСИТЕТОМ

15 жовтня 2021 року студенти Державного біотехнологічного університету спеціальності 051 «Економіка» та 073 «Менеджмент» розпочали вивчення дисципліни «Проектування бізнесу», яку проводять викладачі Рейн-Ваальського університету прикладних наук (Німеччина). Спільно із студентами ДБТУ у цьому дистанційному курсі приймають участь студенти ще 6 університетів Європи, Азії та Африки. Координаторами групи студентів ДБТУ є викладачі кафедри глобальної економіки факультету економічних відносин та фінансів.

Протягом 2 місяців студенти прийматимуть участь у бізнес-симуляції: он-лайн проєктуванні власного бізнесу та відпрацьовуватимуть прийняття рішень щодо обсягів виробництва та вибору технологій, розроблення бізнес-моделі та маркетингової стратегії, планування витрат та доходів, заповнення форм фінансової звітності та оцінки прибутковості.

Участь у цьому курсі дозволить студентам на практиці застосувати базові знання з економіки, менеджменту, маркетингу, фінансів, розвинути здатність мислити і діяти як бізнесмени, набути практичного досвіду, пов’язаного із запуском стартапу, роботою в команді, коригуванням ринкової поведінки залежно від зміни умов.