СТУДЕНТСЬКЕ ЖИТТЯ: ВІДВІДУВАННЯ ХАРКІВСЬКОГО ЗООПАРКУ

День 29 вересня видався трохи вітряним, але по-осінньому погожим і привітним. Для студентів і викладачів факультету економічних відносин і фінансів Державного біотехнологічного університету він став неймовірно насиченим та сповненим враженнями, адже цього дня вони вирушили в омріяну подорож до нещодавно відкритого Харківського зоопарку.

Всі звикли вважати, що зоопарк – це розвага переважно для дітей. Але виявилося, що багато дорослих також мріють про такий відпочинок, проте через свої щоденні турботи та зайнятість не мають такої можливості. До того ж, спільні заходи викладачів і студентів сприяють налагодженню комунікацій кураторів зі здобувачами, урізноманітнюють виховну роботу.

Зробивши традиційне фото на вході, екскурсантиодразу поринули у світ небаченої фауни. Плазуни, парнокопитні, хижаки, пернаті – від такого різноманіття перехоплює дух. Відвідувачі захоплено оглядали тварин, емоційно та із захватом спостерігали за їхньою поведінкою, а ті, в свою чергу, цього дня ніби навмисно позували, надаючи можливість зафільмувати їх у найкращому вигляді.

А ще студенти не могли не відмітити стан тварин, адже для кожного звіра створено умови, які максимально відповідають природному середовищу,всі виглядають ситими,здоровими та задоволеними. Вольєри вражають масштабами і виконані у різних стилях, які дають змогу зануритися у реальні умови існування всіх представників фауни.

Задоволені, сповнені враженнями та приємними емоціями студенти поверталися додому, дякуючи за організацію ДБТУ та викладачам кафедри фінансів, банківської справи та страхування Морозовій Г.С., Скоромній О.Ю. та Нагаєвій Г.О. А дорогою почали планувати наступні подорожі, адже новостворений біотехнологічний університет із самого початку існування заявив про високі амбіції у всіх сферах університетського життя.

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування