Участь у Міжрегіональному форумі «Роль молоді у національній та громадянській ідентичності»

29-30 листопада 2023 року кафедра управління земельними ресурсами, геодезії та кадастру Державного біотехнологічного університету взяла участь у Міжрегіональному форумі «Роль молоді у національній та громадянській ідентичності» (м.Дніпро).

Організаторами заходу були Молодіжна Рада при ДніпроОДА, Дніпропетровська обласна державна адміністрація та дитячий фонд ООН (Unicef) за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Учасниками форуму були представники Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей. Кожна область окреслила свої проблеми і визначила напрями роботи. Своїм досвідом роботи ділилися представники різних молодіжних організацій.

Впродовж двох днів були цікаві презентації, інформативні панельні дискусії, робота у групах, воркшопи, молодіжний Квіз та ще багато всього цікавого. Звичайно були і подарунки.

Спілкування з учасниками форуму дало можливість глибше усвідомити, що нам, представникам академічної спільноти, слід більше приділяти уваги соціальній адаптації наших здобувачів та виховувати впевнених у собі випускників, які будуть розбудовувати нашу Україну.

А отже, скоро за ініціативою кафедри управління земельними ресурсами, геодезії та кадастру Державного біотехнологічного університету на факультеті лісового господарства, деревооброблювальних технологій та землевпорядкування буде проведено ряд заходів для здобувачів вищої освіти, що будуть спрямовані на особистісне зростання та покращення ментального здоров’я.

Висловлюємо щиру вдячність організаторам за високий рівень проведення заходу, а також особливу подяку фасилітаторам Шелест Ользі та Стасюк Ірині, які своїм професіоналізмом надихали учасників працювати у групах.