УВАГА!
Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції ”Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв”, яка відбудеться 25-26 листопада 2021 року в Державному біотехнологічному університеті.
МЕТА КОНФЕРЕНЦІЇ
Узагальнення результатів наукових досліджень та практичних знань у галузі агропромислових і харчових виробництв, інновацій в технологіях та обладнанні переробних і харчових виробництв; розробки механотронних технічних засобів; оптимізації технологічних систем рослинництва; інновацій інженерії тваринництва і переробці його продукції; новаціям умов та правил стандартизації і сертифікації продукції.
ПОРЯДОК РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ
25 листопада 900–1000–реєстрація учасників конференції (м. Харків, Московський проспект, 45).
Ознайомлення з факультетом мехатроніки та інжинірингу.
1000–1300–Пленарне засідання: урочисте відкриття конференції, привітання учасників, пленарне засідання (посилання на підключення: https://meet.google.com/dbr-dzpe-abq; телефон для довідок: (050) 0255711).
1300–1400–перерва на обід.
1400–1600–продовження засідання по секціях.
26 листопада – 1000–1500–засідання по секціях.
1500–урочисте закриття конференції.
ПРОБЛЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ
Секція 1. Обладнання та інжиніринг переробних і харчових виробництв – https://meet.google.com/dbr-dzpe-abq; телефон для довідок: (050) 0255711);
Секція 2.Мехатроніка агропромислового виробництва – https://meet.google.com/pow-dtjb-yxu; телефон для довідок: (066) 6059547);
Секція 3.Якість, стандартизація та сертифікація – https://meet.google.com/pow-dtjb-yxu; телефон для довідок: (097) 8503682);
Секція 4.Оптимізація технологічних систем рослинництва – https://meet.google.com/zmw-xyxf-yve; телефон для довідок: (099) 3573784);
Секція 5.Технології переробних і харчових виробництв – https://meet.google.com/sxp-itjv-zsk;телефон для довідок: (050) 9118172).
Секція 6.Інновації в інженерії тваринництві і переробці його продукції – https://meet.google.com/bfk-hngn-cxn; телефон для довідок: (050) 2642699).